OmdömesStalle

  Recensioner Apotek Hjartat

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Apotek Hjärtat är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder mediciner och apoteksprylar via nätet.

  Är produkterna värda sitt pris hos Apotek Hjärtat? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Apotek Hjärtat

  Apotek Hjärtat är ett företag som grundades och lanserades i februari 2010 och har i dagsläget över 3 000 medarbetare samt de har cirka 390 egna apotek. Företaget är både verksamma på nätet, samt att de har många fysiska butiker och apotek. Apotek Hjärtat är verksamma i Sverige, och inte i några andra länder.

  Apotek Hjärtats värderingar

  Vad erbjuder Apotek Hjärtat sina kunder?

  Apotek Hjärtat har ett sortiment där det ingår flera tusentals varor samt att man även kan beställa receptbelagda mediciner hos dem. Inne på hemsidan finns det flera olika kategorier att kolla igenom som tex: allergi, barn och föräldrar, makeup etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. Företaget erbjuder ett flertal olika leveransalternativ, som bland annat: hemleverans med några olika ombud, man kan hämta ut paketet på ett fysiskt apotek samt att man kan få paketet hem till brevlådan. De olika alternativen är även i lite olika priser, och innan man fullgör sin beställning kommer man tydligt att kunna se hur mycket frakten kommer att kosta.

  Hur kan man komma i kontakt med Apotek Hjärtat?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten av någon anledning kan man göra det antingen genom telefon eller genom att skicka e-post. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan man göra det genom att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du handlat hos Apotek Hjärtat? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Apotek Hjärtat.

  Apotek Hjartat
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (5)

  2.6
  80% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3.2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2.8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  De har inga riktiga leveranstider

  Jättedålig kundservice som inte kan veta var produkten är, samt de ljuger om levreranstider

  Av: Sammy 30-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Oförskämt kundtjänst

  Sämsta kundservice möjligt. Först får jag sitta 30 minuter telefonkö för att komma fram och hon ska Koppla mig till ett apotek Det går inte att ringa direkt till Apoteket. Efter en stund kommer jag tillbaks till kundtjänst Apoteket svarar inte.
  Jag får återkomma senare.

  Jag frågade om hon inte kan ge mig direktnummret i stället varvid Hon svarar att det får de inte lämna ut.
  Jag frågar då om det är rimligt att jag ska behöva ringa och sitta i telefonkö i 30 minuter igen lite senare för att hon igen Ska koppla till Apoteket och se om de kan svara då?

  Jag får då till svar att jag verkar vara en ung frisk människa Så jag kan ta mig en promenad dit och så lägger hon på.
  På riktigt.

  Och sanningen är att jag sitter i en relullstol, men det hann jag inte svara.

  Vad är det här för folk?

  Av: Leif Nilsson16-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Uselt

  VARNING. VARNING
  Min beställning skickades till fel apotek 10 mil bort, men jag är ansvarig att se på min orderbekräftelse att det skickat rätt?? Jag har inga möjligheter att ta mig till detta apotek så nu får jag en straffavgift på outhämtade varor.
  Det är tur att det finns Sandra apotek med GOTT HJÄRTA.

  Av: Kerstin Jönsson09-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Otroligt långsam leverans

  Inte alls konkurrenskraftiga. 4 dagar innan produkten SKICKADES. Skojar ni?

  Aldrig mer.

  Av: A.S.21-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Håll vad ni lovar

  Era priser var något högre än andra online-apotek men när det fanns alternativ att få leverans dagen efter så valde jag er enbart på grund av det.
  Men leveransen är nu en dag försenad så nu känner jag mig lurad!
  Riktigt dåligt.

  Av: Thilde16-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4.5
  rating

  Skriv din egen recension om Apotek Hjartat

  Din recension

  FAQ

  Är Apotek Hjartat ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Apotek Hjartat. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 80% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Apotek Hjartat?

  Apotek Hjartat är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apotek Hjartat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.