Antonioli

Alla recensioner

Antonioli

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Antonioli

Hela tiden då man befinner sig på sociala medier eller då man spenderar tid på mobilen får man upp marknadsföring om olika företag och verksamheter som antingen erbjuder produkter eller tjänster. I dessa videon eller bilder har företaget kanske sagt flera miljoner kronor för att det ska se så coolt ut som möjligt och samla in nya kunder, men är alla produkter verkligen så bra som de får det att se ut som? Kan man verkligen lite på marknadsföring? Något man alltid kan komma ihåg att börja med är att läsa recensioner eftersom de åtminstone hos oss är skriva av privatpersoner som på ett eller annat sätt har erfarenheter av ett visst företag, i detta fallet om klädföretaget Antonioli. 

Mer info om Antonioli
Hela företagets historia började under 1987 då Claudio Antonioli valde lanseras sin första verksamhet i Milano. Claudio hade ett intresse för mode och kläder och valde därför att erbjuda just det, företaget fortsatte att växa och under årens gång har de förflyttat sig till större lokaler hela tiden. Antonioli erbjuder idag kläder och produkter åt både kvinnor och män och deras produkter kan köpas på fem stycken fysiska platser men även på nätet i flera länder. 

I nätbutiken är det möjligt att se alla produkter utgående från olika underkategorier, men som de flesta nätbutiker finns även en sökfunktion. Antonioli erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev och de som väljer att prenumerera på det kommer att kunna välja om de vill få information om kampanjer angående manliga eller kvinnliga kläder. 

Det som erbjuds hos Antonioli
Kunden kan lägga till vilka produkter som helst i kundkorgen på nätbutiken och oberoende i vilket land kunden befinner sig i kommer priserna i nätbutiken att visas i euro. Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa kan inköpet betalas för med kort, direkt med internetbanken, via PayPal eller Alipay. Antonioli skickar sina produkter till länder runt om i hela världen tillsammans med DHL och från och med att DHL tar emot ett paket från lagret hos Antonioli kan kunder inom EU räkna med en leveranstid på mellan 48-72 timmar. Väljer en kund inom EU att göra en beställning för 200 € eller mer kommer hen inte att behöva betala några extra avgifter för frakten, Annas lägg det till en fast avgift på 25 €. Som hos vilken butik som helst kan det bli fel när det kommer till storlekar och därför kan kunderna ännu göra en retur inom 14 dagar efter att paketet mottagits. För att göra en retur eller annars ställa några frågor ska kundtjänsten nås vilket kan göras via e-post eller på telefon. 

Åsikter om Antonioli
Har du valt att fylla på din garderob med lite kläder från detta italienska företag? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du vill dela med dig av dina erfarenheter i form av en recension. Det är möjligt att helt kostnadsfritt både läsa och skriva recensioner inne hos oss. 


Modetips för mogna män.