OmdömesStälle

  Recensioner AndLight

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. AndLight är ett företag som ursprungligen kommer från Danmark men de erbjuder sina produkter även i Sverige vilket är olika lampor och belysning via nätet.

  Är produkterna värda sitt pris hos AndLight? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget AndLight

  AndLight är ett företag som grundades och lanserades i Danmark i början på 2007 och lanserades även sen i flera olika länder. När företaget sedan firade sitt 10 års jubileum under 2007 så valde de även att byta namn på företaget för att kunna lanseras i flera olika länder och bli mera internationella.

  Episod 4: Lär dig begreppen

  Vad erbjuder AndLight sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex bordslampor, golvlampor, barns lampor och så vidare. Men vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När man gör en beställning på hemsidan så kan man räkna med att den normala leveranstiden är mellan 1 till 3 dagar om det är så att produkten finns i lager. Medan paketet är på väg så kan man även spåra det för att se vart det är. Om man gör en beställning inom Sverige och Danmark så kommer man inte att behöva betala för någon fraktkostnad, det är för att kunderna inte ska behöva oroa sig för vilken storlek de vill ha på lampan utan det är ändå gratis frakt.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos AndLight?

  Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, eftersom de finns besvarade där. Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Skulle man vilja lämna en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat hos AndLight någon gång? Om ja, då kan du skriva en egen recension om företaget.


  En video från företaget AndLight.

  AndLight
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om AndLight

  Din recension

  FAQ

  Är AndLight ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om AndLight. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder AndLight?

  AndLight är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till AndLights webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.