OmdömesStälle

  Recensioner Alensa

  Väldigt många använder dagligen antingen glasögon eller linser. Om man använder linser och skulle behöva nya så kan man ju såklart åka till en fysisk butik som säljer just de linserna man är ute efter och så kan man köpa dem där. Men att göra det är ganska tidskrävande, man är tvungen till att anpassa sig till butikens öppettider samt att det kan till och med vara så att just dina favorit linser är helt slutsålda, och så är du tvungen att åka till en annan fysisk butik. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden, eftersom man nu kan handla så gott som allting man kan tänka sig online. Det finns flera olika nätbutiker som säljer just linser, både i Sverige och i många andra länder i världen. Men ett av dessa företag är Alensa.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder efter första användningen? Är returerna enkla att göra om man skulle känna behovet till det eller inte?

  Mer information om Alensa

  Alensa är ett företaget som är grundat och lanserat under 2004 och då började de sin verksamhet som en nätbutik, och driver i dagsläget nätbutiker i de flesta länder i Europa. Företaget har funnits många år på marknaden samt att de även har ett stort och brett lagersortiment. Alensa skickar ut 97 % av alla sina produkter redan samma dag som själva beställningen görs.

  Jag testar linser från Alensa

  Vad erbjuder företaget Alensa sina kunder?

  Företaget erbjuder sina kunder glasögonbågar, kontaktlinser, linsvätskor samt solglasögon. Inne på hemsidan kan man filtrera för att se produkterna i olika kategorier som tex: endagslinser, månadslinser, progressiva linser, färgade linser etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man letar efter. Leveranserna kommer antingen att levereras med DHL eller Postnord och om man gör en beställning som överskrider 630 kr kommer frakten att vara gratis, och i annat fall kommer man att få betala en fraktkostnad på 39 kr.

  Alensa har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Alensa?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då redan kommer att kunna hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Alensa någon gång? Om du har det kan du börja med att skriva en egen recension om företaget.


  Alensa.

  Alensa
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Alensa

  Din recension

  FAQ

  Är Alensa ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Alensa. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Alensa?

  Alensa är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Alensas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.