OmdömesStälle

  Recensioner Adorama

  Att fotografera, eller kanske hålla på med gaming eller att skapa olika typer av videon är olika saker som många troligtvis har ett stort intresse av. I dagsläget kan man verkligen hitta alla produkter man kan tänka sig eftersom nästan allt finns. Det finns olika smarta lösningar när det kommer till hemmet och även en massa prylar som helt enkelt är skapade för att underlätta vardagen och livet. Adorma är ett företag som har valt att erbjuda olika elektronikprylar som tex kameror och datorer till produkter för att skapa en hemmabio.

  Hur är det med garantin på prylar som Adorama säljer? Finns det något man bör tänka på innan man köper elektronik via dem eller ska man vända sig till någon annan butik? Inne hos oss här på OmdömesStälle får du kanske inte alla dina frågor besvarade, men du kan få reda på vad andra personer tycker om olika företag där ute.

  Mer info om Adorama

  Adorama är ett företag som har funnits på marknaden sedan 1974 och idag erbjuder de sina produkter både i fysiska butiker men även online via sin nätbutik. Inne i nätbutiken så finns de olika produkterna uppdelade i olika kategorier som tex: fotografering, ljud, video, instrument och så vidare. Men de olika produkterna är även kategoriserade beroende på vilket varumärke de kommer från. Det är möjligt som användare på hemsidan att se vilka produkter som är de mest populära och de som säljer bäst, men även möjligheten att se vilka produkter som är helt nya för sortimentet. Ett nyhetsbrev är även något som Adorama har skapat och personer som väljer att prenumerera på det får sedan information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Det som Adorama erbjuder

  Inköp kan göras hos Adorama som hos vilken nätbutik som helst där vilka produkter som helst kan läggas till i den den virtuella kundkorgen. Det är möjligt att handla hos Adorama och sedan få paketet levererat till nästan vilket land som helst. Från och med att företaget tar emot kundens beställning så tar det några arbetsdagar innan sedan företaget skickar iväg kundens paket. Kunderna har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. När det kommer till betalningen så har kunderna möjligheten att betala direkt via internetbanken, eller direkt via kort eller sedan via Venmo eller Apple Pay. Adorama har en kundtjänst som kan nås på tre olika sätt, vilka är: via telefon, via mejl eller direkt via livechatten inne på hemsidan. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten så har de möjligheten att inne på hemsidan gå in på “faq” där de oftast ställda frågorna finns besvarade.

  Tankar och åsikter om Adorama

  Skulle du kunna säga att du har varit kund hos Adorama? Om du har det, kan inte du då ta och skriva en egen recension där du berättar med dina egna ord vad du tyckte om företaget. I din recension kan du berätta vad du tyckte om produkterna, om kvaliteten var vad du hade förväntat dig och om du tror att du kommer att handla hos dem igen.


  Tips på hur man kan handla säkert online.

  Adorama
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Adorama

  Din recension

  FAQ

  Är Adorama ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Adorama. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Adorama?

  Adorama är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Adoramas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.