Adorama

Alla recensioner

Adorama

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Adorama

Att fotografera, eller kanske hålla på med gaming eller att skapa olika typer av videon är olika saker som många troligtvis har ett stort intresse av. I dagsläget kan man verkligen hitta alla produkter man kan tänka sig eftersom nästan allt finns. Det finns olika smarta lösningar när det kommer till hemmet och även en massa prylar som helt enkelt är skapade för att underlätta vardagen och livet. Adorma är ett företag som har valt att erbjuda olika elektronikprylar som tex kameror och datorer till produkter för att skapa en hemmabio. 

Hur är det med garantin på prylar som Adorama säljer? Finns det något man bör tänka på innan man köper elektronik via dem eller ska man vända sig till någon annan butik? Inne hos oss här på OmdömesStälle får du kanske inte alla dina frågor besvarade, men du kan få reda på vad andra personer tycker om olika företag där ute. 

Mer info om Adorama
Adorama är ett företag som har funnits på marknaden sedan 1974 och idag erbjuder de sina produkter både i fysiska butiker men även online via sin nätbutik. Inne i nätbutiken så finns de olika produkterna uppdelade i olika kategorier som tex: fotografering, ljud, video, instrument och så vidare. Men de olika produkterna är även kategoriserade beroende på vilket varumärke de kommer från. Det är möjligt som användare på hemsidan att se vilka produkter som är de mest populära och de som säljer bäst, men även möjligheten att se vilka produkter som är helt nya för sortimentet. Ett nyhetsbrev är även något som Adorama har skapat och personer som väljer att prenumerera på det får sedan information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Det som Adorama erbjuder 
Inköp kan göras hos Adorama som hos vilken nätbutik som helst där vilka produkter som helst kan läggas till i den den virtuella kundkorgen. Det är möjligt att handla hos Adorama och sedan få paketet levererat till nästan vilket land som helst. Från och med att företaget tar emot kundens beställning så tar det några arbetsdagar innan sedan företaget skickar iväg kundens paket. Kunderna har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. När det kommer till betalningen så har kunderna möjligheten att betala direkt via internetbanken, eller direkt via kort eller sedan via Venmo eller Apple Pay. Adorama har en kundtjänst som kan nås på tre olika sätt, vilka är: via telefon, via mejl eller direkt via livechatten inne på hemsidan. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten så har de möjligheten att inne på hemsidan gå in på “faq” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. 

Tankar och åsikter om Adorama
Skulle du kunna säga att du har varit kund hos Adorama? Om du har det, kan inte du då ta och skriva en egen recension där du berättar med dina egna ord vad du tyckte om företaget. I din recension kan du berätta vad du tyckte om produkterna, om kvaliteten var vad du hade förväntat dig och om du tror att du kommer att handla hos dem igen. 


Tips på hur man kan handla säkert online.