Ador

Alla recensioner

Ador

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

L
Lennart
Går inte att komma i kontakt med bolaget. Inga besked om försenad leverans. Sämre än värdelösLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ingen kundtjänst

  Går inte att komma i kontakt med bolaget.
  Inga besked om försenad leverans.

  Sämre än värdelös


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ador

Med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet när det kommer till sin klädstil. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Ador är en nätbutik som erbjuder kläder till kvinnor, män och barn. 

Är produkterna värda sitt pris hos Ador? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer info om företaget Ador
Ador är en nätbutik och företag som är verksamma inom modebranschen och de har varit verksamma på marknaden sedan år 2000. Idag driver inte Ador någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida. 

Det som Ador erbjuder
Olika produktkategorier finns inne i nätbutiken och även en sökfunktion som gör det möjligt för kunderna att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Ador erbjuder inte endast kläder utan en del av deras sortiment består även av produkter inom hem och trädgård samt smycken och klockor. Inne på hemsidan kan kunderna välja i vilken valuta de vill se priserna och även på vilket språk. Efter att kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det och innan kunden genomför sin beställning är det möjligt att se den uppskattade leveranstiden. Vissa produkter skickas redan inom 24 timmar. 

Ador har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där kunderna kan prenumerera på det för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direk till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta Ador
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Ador genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till ordernummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Ador? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Olika basplagg som kan vara bra att ha.