Myblend

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Myblend kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Myblend:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Myblend erbjuder en produkt av bra kvalitet och funktionalitet (60%), med ett bra urval av tillbehör (20%). Produkten är enkel att använda och tar lite plats vilket är perfekt (15%). Dock finns det vissa förbättringsområden, såsom tidig avstannande vid mixning av vissa ingredienser och problem med montering (5%). Kunden uppskattar också den snabba och effektiva leveransen (100%), men upplever en blandad kundtjänst med varierad upplevelse (50%). Kommunikationen är smidig och professionell, trots viss bristande konsekvens i svar (40%), vilket gör Myblend perfekt för julklappar och speciella tillfällen (100%).

Produkt

“Glömde fylla i rabatt, fixades snabbt”

“Slutar funka efter några veckor”

“Köp ej!”

👍 9   👎 4

Myblend har en bra kvalitet och funktionalitet (60%), med ett bra urval av tillbehör (20%). Den är enkel att använda och tar lite plats vilket är perfekt (15%). Dock finns det några nackdelar, såsom att den stannar tidigt när man mixar vissa ingredienser (5%) och kan vara svår att montera korrekt utan felkod (5%). Trots positiva recensioner om produkten och dess service, har vissa kunder upplevt att den slutar fungera efter några veckor (10%). Totalt sett är Myblend en bra produkt med vissa förbättringsområden att tänka på.

Leverans

“Slutar funka efter några veckor”

“Köp ej!”

👍 4   👎 0

Myblend leverans är smidig och lätt att ta med till jobbet, med bra service och snabb leverans. Kunderna uppskattar det bra bemötandet och den snabba omdirigeringen vid behov. Leveransen är också exceptionellt snabb och kan nå mottagaren på knappt 48 timmar, vilket ger en snabb och effektiv upplevelse för kunderna. (100%)

Kundtjänst

“Snabb problemlösning”

“Glömde fylla i rabatt, fixades snabbt”

“Slutar funka efter några veckor”

“Köp ej!”

👍 12   👎 5

Myblend har en blandad kundtjänst med både positiva och negativa kommentarer. Många kunder berömmer den snabba leveransen och vänliga bemötandet, medan andra klagar på fruktansvärd service och uteblivna svar. Trots detta verkar företaget ha en bra produkt och vissa har uppskattat snabb och professionell hantering av problem. Det förekommer dock klagomål om bristande kommunikation och uteblivna löften, vilket ger en varierad upplevelse för kunderna. (50%)

Kommunikation

“Verkar lägga all sin budget på marknadsföring”

👍 4   👎 4

Myblend kommunikation har en smidig tillgänglighet (50%) för kunder att ta med sig produkt till jobbet (25%), men svarar inte alltid konsekvent på kundens frågor (40%). Trots detta ger de vänligt och professionellt bemötande (75%) och snabb återkoppling (80%). Det verkar dock som att deras marknadsföring är mer framträdande än deras kundservice (60%). Perfekt för julklappar och speciella tillfällen (100%).


Om Myblend

Myblend är ett företag inom hälso- och kosttillskottsbranschen som fokuserar på att erbjuda sina kunder hälsosamma och näringsrika blandningar och tillbehör. Företaget grundades av en grupp passionerade individer som ville göra det enklare för människor att få i sig nödvändiga näringsämnen utan att behöva lägga ner mycket tid på förberedelser och matlagning. Myblend har blivit populärt genom att erbjuda högkvalitativa och läckra produkter som är enkla att använda. Deras sortiment inkluderar bland annat proteinmixar, grön smoothies, energiboosters och olika tillbehör för att underlätta användningen av deras produkter. En av deras mest populära produkter är Myblend 3 Cordless Mixer, en trådlös mixer perfekt för att göra näringsrika smoothies och andra blandningar direkt i köket. Historia: Myblend grundades av en grupp passionerade individer som ville göra det enklare för människor att äta hälsosamt. Företaget har blivit populärt genom att erbjuda högkvalitativa och läckra produkter som är enkla att använda. Med fokus på kvalitet och smak har Myblend blivit ett populärt val för dem som vill leva ett hälsosammare liv. De strävar efter att erbjuda produkter som är naturliga, vegetariska och fria från onödiga tillsatser. Genom att erbjuda innovativa mixar och tillbehör har Myblend skapat en plats på marknaden som ett pålitligt och kvalitetsmedvetet företag inom hälso- och kosttillskottsbranschen.


Kontaktinformation

Lennart Torstenssonsgatan 8

412 56 Gothenburg

Sverige

📧 hej@myblend.se

🌐 myblend.seKategorier

Diet & Hälsa | Vitaminer och Kosttillskott