Myblend

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Myblend kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Myblend:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Myblend leverans är smidig och lätt att ta med till jobbet, med bra service och snabb leverans. Kunderna uppskattar det bra bemötandet och den snabba omdirigeringen vid behov. Leveransen är också exceptionellt snabb och kan nå mottagaren på knappt 48 timmar, vilket ger en snabb och effektiv upplevelse för kunderna. (100%)

“Slutar funka efter några veckor”

“Köp ej!”

👍 4   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Fredrik Johansson - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Slutar funka efter några veckor
  • Verkar lägga all sin budget på marknadsföring
  • Köp ej!