Marley Spoon

Alla recensioner

Marley Spoon

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Marley Spoon

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket annat, ofta känner man till och med att man inte ens hinner göra det saker som man verkligen borde hinna med. Och en av dessa saker är att laga hemlagade hälsosam mat åt familjen. Det är så enkelt att ta hämtmat från en restaurang eller att köpa färdiga rätter i butiken. Men det resulterar ofta i att maten blir mycket dyrare och även mindre hälsosam. Men om man känner att man befinner sig i just denna situation så finns det företag som kan hjälpa till, som kan hämta maten hem till dig och din familj. Marley Spoon erbjuder matkassar med recept till sina kunder. 

Är produkterna värda sina pengar och hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med något hos Marley Spoon? Är kundtjänsten enkelt att nå om jag har några frågor? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer om företaget Marley Spoon
E-handelsföretag som är verksamma i länder runt om i hela världen och de erbjuder sina kunder matkassar som innehåller färska råvaror samt recept. Företaget Marley Spoon grundades och lanserades under 2004 i Tyskland och skapar recept och måltider för sina kunder i 6 steg. Marley Spoon har även lanserat en app som kunder kan ladda ner till mobilen eller plattan för att där via beställa hem matkassar. 

Vad erbjuder Marley Spoon sina kunder?
Själva tjänsten som Marley Spoon erbjuder sina kunder fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunderna väljer mellan olika menyer som passar just dem och deras familj och sedan kan kunden välja när hen vill ta emot sin matkasse. Innehållet i själva boxen är färska ingredienser som behövs till recepten samt steg för steg recept. Varje vecka har kunderna möjligheten att välja mellan upp till 30 olika recept och kunden kan på hemsidan filtrera för att tex se vegetariska recept, recept utan nötter, familjevänliga recept och så vidare. Kunderna kan välja om de vill hoppa över någon månad samt att leveranserna på matkassarna är kostnadsfria

Hur kan kundtjänsten hos Marley Spoon kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du köpt en kasse från Marley Spoon någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Tips på nyttiga mellanmål.