Linas Matkasse

Alla recensioner

Linas Matkasse

27% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
jack
onödiga val av ingredienter, ALLDELES för små portioner ofta. var menad att dela på ca 600 gram lax på 4 pers? risotton som laxen tillhörde skulle dessutom vara lagad på matvete istället för ris, ...Läs vidare
M
Matsi Galsby
God mat och trevliga recept MEN grönsakerna är ofta bedrövliga...Trots upprepade påpekanden - bara ursäkter och lägre pris på nästa kassen MEN inget åtgärdats. Förstår inte problemet faktiskt...de...Läs vidare
K
Kul
Negativt negativt negativt. Snålar in med förpackning, oläsbara recept, 0 fantasi i recepten. Vegetariska rätter som inte är tydliga att de är vegetariska, rätter som inte tydligt är "ovegetar...Läs vidare
A
Amanda
VARNING! Svårt att säga upp prenumeration! Jag köpte en matkasse och avslutade sedan prenumerationen i god tid, eller i alla fall var det så det presenterades på hemsidan. Får sedan ett sms att en...Läs vidare
J
Jerry Jonsson
De multiplicerar inte ingredienser efter antalet portioner, de flesta receptet fylls det ut det primära (proteinet) medans allt annat blir antingen att fler personer (4 eller 6) ska dela på exakt s...Läs vidare

Alla recensioner (11)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  4 pers matkasse

  onödiga val av ingredienter, ALLDELES för små portioner ofta.
  var menad att dela på ca 600 gram lax på 4 pers? risotton som laxen tillhörde skulle dessutom vara lagad på matvete istället för ris, så fuck off med det. hemskt. (risotton var också begränsad).
  Servicen i sig är väl okej, men det ursäktar ABSOLUT INTE svinfödan dom serverar


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Grönsaker av mycket dålig kvalitet

  God mat och trevliga recept MEN grönsakerna är ofta bedrövliga...Trots upprepade påpekanden - bara ursäkter och lägre pris på nästa kassen MEN inget åtgärdats.
  Förstår inte problemet faktiskt...den som packar måste kunna se vad som är ofräscht?!?!
  Nej tack inga mer kassar därifrån om inte åtgärder kan utlovas


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Köp vad fan som helst istället

  Negativt negativt negativt. Snålar in med förpackning, oläsbara recept, 0 fantasi i recepten. Vegetariska rätter som inte är tydliga att de är vegetariska, rätter som inte tydligt är "ovegetariska". Otroligt dåligt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning! Svårt att säga upp prenumereration!

  VARNING! Svårt att säga upp prenumeration!
  Jag köpte en matkasse och avslutade sedan prenumerationen i god tid, eller i alla fall var det så det presenterades på hemsidan. Får sedan ett sms att en ny matkasse kommer om 24 timmar som jag inte har beställt. När jag kontaktar kundservice - som dessutom hade stängt den dagen då jag fick sms:et och inte öppnar förrän några timmar innan leveransen - vägrar dem hjälpa mig och säger att min prenumeration bara frysts. OM det stämmer så beror det på väldigt dålig information på hemsidan.

  Hela min helg förstördes pga detta. Blev jätteledsen och arg. Kommer aldrig handla från Linas matkasse igen. Väldigt oseriöst, svårt att säga upp prenumeration.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dåliga råvaror, Usel kundtjänst, Recepten skalar inte med antalet utökade portioner

  De multiplicerar inte ingredienser efter antalet portioner, de flesta receptet fylls det ut det primära (proteinet) medans allt annat blir antingen att fler personer (4 eller 6) ska dela på exakt samma mängd som för 2 personer.

  Deras kundservice är horribel, de kommer fokusera på att förklara varför du som kund har fel och varför de har rätt. Eftersom de följer de riktlinjer DOM SJÄLVA satt upp.... Varenda vecka kom det mögliga råvaror, känns som second hand hylla råvaror.

  Köp en annan matkasse.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Väldigt dålig kundupplevelse hos Linas matkasse!

  Mycket dålig kundservice! Jag hade avbokat en kasse men trots det fick jag en vecka före en avisering om att leverans ska ske. Kontaktar kundtjänst som säger att ja de kan ju avboka kassen men jag måste ju ändå betala. De verkar tro att jag gjort fel för inga andra kunder har ju haft tekniskt fel. Bad om att bli uppringd av en chef men det hände ju inte...
  Utöver det är fisken i leveranserna alltid dålig, tomaterna omogna och det förväntas att man ska ha en hel del hemma. Finns MYCKET bättre och billigare alternativ bland konkurrenterna.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Linas matkasse

  Lämnar maten utanför porten, inte inne i porten. Ringer endast en gång, missar man det har man en leverans som får stå så vem som helst kan ta den. Väldigt ohygeniskt.
  Kundservice som inte vill/kan hjälpa kunden överhuvudtaget.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Aldrig igen.

  Katastrofal kundtjänst. Otrevligt och arrogant bemötande. Från nöjd kund till "aldrig mer". Bra jobbat.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lura folk att ta en PROVA PÅ KASSE

  Detta den värsta skit jag varit med om, man skall alltså köpa grisen i säcken och sedan sitta fast med den, om jag tar en PROVA PÅ KASEE för en gång betyder inte det att jag vill fortsätt, men enligt er så måste jag veta det före jag har fått min första kasse, helt sjukt, detta är ju kriminellt,


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Rent ut sagt usel kundservice

  Vi kontaktades av Linas matkasse med ett erbjudande om matkasse till kraftigt reducerat pris. Vi skulle kunna ansluta betalkort m m för att slippa faktura.

  Till att börja med var matkassarna något av en besvikelse. Många rätter var otroligt simpla. Rätter jag utan problem hade kunna komponera och inhandla själv. Andra var väldigt tidskrävande. Som regel goda maträtter, men nackdelen att inte kunna välja råvaror själv vägs inte upp av kreativa recept.

  Den stora besvikelsen var dock betalningslösningen. Utan att informera oss hade LM satt en deadline på när vi behövde ändra betallösning. Detta trots att vi ändrade betallösning innan första leverans, och dessutom informerade redan då tjänsten tecknades att vi inte ville ha faktura. Vi fick ingen information gällande när betallösning behövde ändras. Någon faktura kom heller inte, utan en betalningspåminnelse från Collectum. Enligt LM har fakturan skickats via mail. Någon sådan har vi dock inte mottagit. Inte heller har vi fått någon information från LM om att fakturan skickas per mail. Man kunde ju förvänta sig att en seriös aktör skickar sina fakturor via en verifierad digital tjänst likt Kivra.

  Jag kan verkligen inte rekommendera Linas Matkasse. Det är betydligt smidigare och lättare att handla på t ex Mat.se och leta fram valfritt recept på nätet. Då kan man få allt man behöver i en leverans. Betydligt större valmöjligheter, smidiga lösningar, och du slipper en massa strul med kundtjänst.


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort
Matkomfort
0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Mat & Ro
Mat & Ro
0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​
Familyfood​
0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram
Ostogram
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Linas Matkasse

Om Linas Matkasse
Linas Matkasse är ett svenskt matkasseföretaget som grundades år 2008 av syskonen Carolina ”Lina” Gebäck och Niklas Aronsson. I Sverige, Danmark och Norge är idag företaget marknadsledande inom middagslösningar. Syskonens ambition med hela företaget var att de vill få fler människor att äta bättre mat, de såg behovet att kunna erbjuda färdiga matkassar hem till dörren. Under företagets första år gjorde syskonparet det mesta själva, de storhandlade, tryckte logotyper på kassarna, satt samman alla menyer och körde även ut leveranserna. Under 2009 anställdes den första medarbetaren och under 2018 hade företaget över 220 anställda i Sverige. Under åren har 100 miljoner portioner levererats till hushåll runt om i Sverige. Något som Lina alltid stått för är att alla borde äta bättre och på ett sätt som håller i längden, det ska vara rätt mängd näring men även vara bra för miljon och minska matsvinnet. Menyteamet hos Linas Matkasse sätter ihop menyer, provlagar och provsmakar maten tills de är riktigt nöjda, målet är att alla kunder ska känna matglädje och bli inspirerade då de får hem sin matkasse. För att alla recept hos Linas Matkasse ska vara så hälsosamma som möjligt och ha tillräckligt med protein, fett och kolhydrater näringsräknas allt och de får rekommendationer av Livsmedelsverket. Middagarna i matkassarna är goda och varierande så att alla ska få prova nya smaker. 

Vad erbjuder Linas Matkasse?
Vad vill företaget göra för dig som kund? Jo de vill, förenkla din vardag så att du inte ska behöva ställa dig frågan ”Vad ska vi äta?”. Företaget kämpar även för att vara både hållbart och sunt, genom att justera alla recept tills de blir bra och de packar maten noga så att den ska gå ut under hela veckan. Om du beställer en matkasse kommer du och din familj inte att bli missnöjda, du kommer att få supergoda och inspirerande middagar tack vare recepten som Linas team satt ihop, du kommer att få en blandning av gamla välbekanta favoriter och spännande nya smaker. När du ska beställa en kasse kan du välja en som passar dig och din familjs livsstil bäst, du kan välja mellan mer tidskrävande rätter eller snabba middagar som går på en kvart. 
Linas Matkasse har 7 olika kassar att erbjuda sina kunder, det finns: Barnkasse, Orginalkasse, Vegetariska matkasse, Flexitariankasse, Lättlagade matkasse, Inspirations kasse och även en 15-minuterskasse. Oberoende vilken matkasse du och din familj väljer ingår det alltid fri frakt hem till dörren, det är ingen bindningstid som gäller och skulle du inte vara nöjd kommer du att få pengarna tillbaka. 


Kontakta Linas Matkasse
Du kan kontakta dem via chatt, telefon eller mejl. Har du ett ärende som är brådskande rekommenderar de att du ringer eller chattar med dem istället för att skicka mejl. Om du vill lämna in en reklamation till företaget måste du först logga in på ditt personliga konto du har via dem och sedan skicka in ditt klagomål.

Berätta vad du tänker
Brukar du beställa hem din mat från Linas Matkasse, skriv då en egen recension vad du tycker om företaget.