GI-Boxen Recensioner

: 2
50% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder? Skriv en recension

T
Tobias
Jag har aanvänt mig av GI-boxen i drygt två veckor nu (min andra leverans kom i förrgår) och jag är väldigt nöjd än så länge. Jämför man maten med hemlagat, färska måltider, så är det ju inte samm...Läs vidare
A
Ali Baalbaki
Smakerna är jävligt kassa, vissa helt oätbara. Utöver det så handlar man automatiskt varannan vecka matlådor om du bara vill testa en gång utan att det står tydligt någonstans att man automatiskt t...Läs vidare

Recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mycket bättre än vad man förväntade sig

  Jag har aanvänt mig av GI-boxen i drygt två veckor nu (min andra leverans kom i förrgår) och jag är väldigt nöjd än så länge.
  Jämför man maten med hemlagat, färska måltider, så är det ju inte samma sak, men i jämförelse med andra frysta måltider som Findus eller Dafgård så är GI-boxen 10 gånger bättre. Trots att du värmer den i mikrovågsugn så smakar allt fräscht och gott. Alla måltider smakar inte lika gott, men det är ju väldigt subjektivt när det kommer till smak.
  Det finns i nuläget bara 10 olika rätter, och eftersom jag äter det här till lunch och middag, fem dagar i veckan så har jag vid det här laget smakat alla olika rätter (förutom pannbiffen, som jag ska äta idag) och för vissa kan det kanske bli lite enformigt efter bara några veckor. Jag är personligen så dålig på att laga mat till mig själv att det inte gör något. jag äter hellre dessa 10 rätter om och om igen, än makaroner och köttbullar sju dagar i veckan.
  Allt som allt så är jag väldigt nöjd. Är det en perfekt ersättning för att laga mat själv? Nej, men det duger ganska bra.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Handla inte!

  Smakerna är jävligt kassa, vissa helt oätbara. Utöver det så handlar man automatiskt varannan vecka matlådor om du bara vill testa en gång utan att det står tydligt någonstans att man automatiskt tar ett abonnemang nät man beställer vilket är jävligt kasst. Utöver det så fort jag fick reda på det ska komma en ny leverans så var det för sent att säga upp abonnemanget så det skulle antingen levereras (betala full summa( eller betalas halva summan utan någon leverans vilket jag valde pga. maten var oätbar.


Andra personer tittade också på