HelloFresh

Alla recensioner

HelloFresh

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Cicilia Segerstierna
När vi skulle laga tredje middagen upptäcker vi att det saknas hela FYRA ingredienser, bl.a. en huvudingrediens som t.o.m. ingick i rättens namn! Ett så stort fel redan vid tredje rätten... då våga...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Saknades FYRA ingredienser i tredje måltiden

  När vi skulle laga tredje middagen upptäcker vi att det saknas hela FYRA ingredienser, bl.a. en huvudingrediens som t.o.m. ingick i rättens namn! Ett så stort fel redan vid tredje rätten... då vågar man inte fortsätta med denna matkasseleverantör efter kampanjtidens slut. Synd! För de två rätterna vi hann laga var jättekul att just laga samt var goda!


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

HelloFresh

Att laga mat tar upp en stor del av ens tid. Inte nog att man måste skära upp all mat, men den ska ännu in i ugnen. Före själva matlagningen måste man också bestämma sig vilket recept man ska satsa på, detta sker såklart innan man åker in till stan för att köpa alla ingredienser. Det är inte konstigt att många känner detta som tråkigt och enformigt, speciellt tidskrävande. Skulle det inte vara skönare med fritid efter en lång arbetsdag, istället för hushållssysslor?

Som tur finns faktiskt tjänster som hjälper till med hushållssysslor. De vanligaste tjänsterna som har funnits en längre tid är bland annat barnvakter och städare. Men nu har det börjat dyka upp nya tjänster, och en av dessa tjänster är företag som planerar maten för veckan åt en. Då slipper man all planering, men också all tid som går åt att åka in till stan efter ingredienser. Det finns många olika företag som gör detta, men att av dem är HelloFresh. 

Om HelloFresh
Med HelloFresh kan man välja egna recept och sätta ihop sin egen veckomeny. Skillnaden är att man endast behöver sätta ner 15–45 minuter av sin fritid. Man kan välja mellan 12 nya recept varje vecka, ingredienser för de recepten skickas till vald adress. Tro det eller ej, men detta är faktiskt bättre för miljön på grund av all onödig matsvinn. Recept och ingredienser från HelloFresh skickas ut med rätt mått, inget kastas. 

Vad kan HelloFresh erbjuda?
En varierande veckomeny med recept som inte är svåra att tillreda. Man får färska ingredienser i praktisk förpackning, på detta vis tar det inte upp hela kylen. Det finns olika meny-grupper att välja från, bland annat vegetarisk, familj, och klassisk. Information om dessa menyer hittar man på hemsidan. Där kan man också se hur lång tid det tar att tillreda de olika recepten

Såhär fungerar det. Först väljer man hur ofta man vill ha en matkasse och hur många som äter, (om man inte vill ha matkasse en skild vecka så är det fullt möjligt) man kan också avbryta prenumerationen när man så vill. Matkassen kommer hem till dörren vid överenskommen tid, sedan är det bara att laga maten.

Jag har en fråga till HelloFresh, hur får jag kontakt?
Ibland är allting inte så självklart som man skulle tro. Har man frågor till HelloFresh så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem, chansen är stor att svaret finns där. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta HelloFresh via telefon eller email, info om detta finns på hemsidan.

Genom att skriva en recension så hjälper du andra. Till exempel: Om du överväger att köpa en produkt/tjänst från ett företag du aldrig handlat med förut, då kan det vara bra att först ta reda på om detta företag har positiva eller negativa recensioner från kunder som har handlat med företaget före dig. Då kan du lära dig från dessa kunder och överväga om företaget är värt din tid eller inte. Kom ihåg att recensioner inte får vara falska. 


Så här fungerar HelloFresh