HelloFresh Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

HelloFresh

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Agaton Holmberg
Jag har nyligen testat HelloFresh matkasse och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Förutom att de levererade färska ingredienser till min dörr, gav de också en mängd olika recept f...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En Fantastisk Matlagningserfarenhet

  Jag har nyligen testat HelloFresh matkasse och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Förutom att de levererade färska ingredienser till min dörr, gav de också en mängd olika recept för mig att prova på. Det roliga med detta var att inga två veckors kassar hade samma recept. Förutom variationen av deras rätter hade jag möjlighet att välja prenumerationsplan som passade bäst för mig - vilket är utmärkt när man har ett hektiskt schema och man behöver ändra sin plan ibland. Till min överraskning tog alla deras väldigt detaljerade instruktioner endast cirka 30 minuter från köksbänken till bordet! Som någon som inte är särskilt smart i köket, uppskattar jag verkligen hur lätt allting var genomförbart! Alltsammans visar på den noggrannhet och omsorg som HelloFresh teamet lagt ner i produktionen av dessa måltids-kit. Om du letar efter nya smakupplevelser från hemmet eller om du vill ha lite hjälp med inköp och planering - då kan jag starkt rekommendera HelloFresh.


Andra personer tittade också på

Logo Coffee Friend

Coffee Friend

1 recensioner

Kaffe, en dryck som väldigt många på planeten dricker direkt då de stigit ur sängen på morgonen. För persone...

Logo Mat & Ro

Mat & Ro

1 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Ostogram

Ostogram

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Marley Spoon

Marley Spoon

1 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...