Lole

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Lole kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lole:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lole leverans: Lole har en pålitlig leverans med endast några få klagomål på långsam leverans (20%), brist på information om orderstatus (30%) och ingen återbetalning för returnerade varor (10%). Tyvärr har vissa kunder klagat på att de inte fått sina paket (10%) och att de inte fått något spårningsnummer (10%). Trots detta, har vissa upplevt att korrekta färger inte levererats (10%). Sammantaget verkar leveransen vara pålitlig med vissa mindre klagomål.

“Långsam leverans”

“Beställ aldrig från dem”

“Helt felfri online-beställning”

“Ingen återbetalning för returnerade varor”

👍 0   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

KZ - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Usel kundtjänst
  • Långsam leverans
  • Dåligt kommunikationssätt
  • Hög prissättning

Kal - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Beställ aldrig från dem

Beverley Murphy - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Helt felfri online-beställning

Gwen - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen återbetalning för returnerade varor
  • Dålig kundservice
  • Långsam hantering av återbetalningar