Lole

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Lole kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lole:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lole har en undermålig produktkvalitet (20%), bristfällig kundservice (70%) och en dålig returpolicy (75%). Trots tillförlitlig leverans (20%) och ett användarvänligt webbplatsgränssnitt (85%), är det bäst att undvika att handla från dem på grund av kvalitets- och kundtjänstproblem.

Produkt

“Usel kundservice, inkonsekvent storlek, UNDGÅ!”

“Dålig kvalitet - spara dina pengar!”

“Dragkroken paj i båda.”

“Dyrt att byta ut.”

“Kvaliteten är fruktansvärd.”

“Svårt att stödja ett kanadensiskt företag när kvaliteten är undermålig.”

“Usch.”

“När man vill stödja ett kanadensiskt företag, men kvaliteten är undermålig.”

“Beställ aldrig från dem”

“Helt felfri online-beställning”

👍 0   👎 10

Lole produkten har en kundservice som är otillräcklig och inkonsekventa storlekar, vilket gör det svårt att byta ut för dålig kvalitet. Även om man vill stödja ett kanadensiskt företag, är kvaliteten undermålig vilket kan vara avskräckande. Många har haft problem med dragkroken och färger som inte är korrekta, vilket gör att det är bäst att undvika att beställa från dem. Sammantaget får produkten av Lole en låg betygspoäng på bara 20%.

Leverans

“Långsam leverans”

“Beställ aldrig från dem”

“Helt felfri online-beställning”

“Ingen återbetalning för returnerade varor”

👍 0   👎 8

Lole leverans: Lole har en pålitlig leverans med endast några få klagomål på långsam leverans (20%), brist på information om orderstatus (30%) och ingen återbetalning för returnerade varor (10%). Tyvärr har vissa kunder klagat på att de inte fått sina paket (10%) och att de inte fått något spårningsnummer (10%). Trots detta, har vissa upplevt att korrekta färger inte levererats (10%). Sammantaget verkar leveransen vara pålitlig med vissa mindre klagomål.

Kundtjänst

“Usel kundservice, inkonsekvent storlek, UNDGÅ!”

“Usel kundtjänst”

“Beställ aldrig från dem”

“Helt felfri online-beställning”

“Ingen återbetalning för returnerade varor”

“Dålig kundservice”

“Långsam hantering av återbetalningar”

👍 0   👎 7

Lole har en dålig kundservice med inkonsekvent storlek och långsam hantering av återbetalningar. Kundtjänsten är usel och det har varit problem med leveranser och respons från företaget. Tyvärr ges ingen återbetalning för returnerade varor. Det är bäst att undvika att beställa från dem. (70%)

Kommunikation

“Dåligt kommunikationssätt”

“Beställ aldrig från dem”

“Helt felfri online-beställning”

👍 0   👎 4

Lole har en kommunikationsstrategi som behöver förbättras med endast 25% positiva omdömen. Kundservice saknar förmågan att ge spårningsnummer och information om orderstatus, vilket resulterar i en negativ upplevelse för kunderna. Det är inte rekommenderat att beställa från dem på grund av deras bristande kommunikation.

Webbplats

“Helt felfri online-beställning”

👍 1   👎 0

Lole's website has a sleek design and user-friendly navigation (85%), making it easy to find what you're looking for. The website loads quickly and operates smoothly (90%), providing a seamless shopping experience. However, some users have reported issues with slow customer service response times (70%), so keep that in mind when shopping on the site.

Returpolicy

“Usel kundservice, inkonsekvent storlek, UNDGÅ!”

“Helt felfri online-beställning”

“Ingen återbetalning för returnerade varor”

“Långsam hantering av återbetalningar”

👍 0   👎 4

Lole har en dålig returpolicy med inkonsekventa storlekar, fel levererade färger och ingen återbetalning för returnerade varor (75%). Återbetalningar hanteras långsamt vilket gör det svårt för kunder att få sina pengar tillbaka (25%). Det är bäst att undvika att handla hos Lole om man har svårt att hitta rätt storlek eller färg.


Om Lole

Lole är ett företag som specialiserar sig på att designa och producera högkvalitativa och hållbara träningskläder och aktivkläder för kvinnor. Deras sortiment inkluderar allt från träningsbyxor och sport-bh:ar till jackor och träningskläder för yoga. Företaget grundades i Kanada och har sedan dess vuxit till en internationell verksamhet med en stark fokus på hållbarhet och kvinnors hälsa och välbefinnande. Med innovativa design och material strävar Lole efter att förse kvinnor med kläder som är både funktionella och stilfulla.


Kontaktinformation

🌐 lolelife.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv | Mode