YouGov

8 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för YouGov kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för YouGov:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. YouGov erbjuder snabba presentkortsutbetalningar (100%) och bra undersökningar (100%), men har nackdelar som dålig variation av butiker och försämrad ersättning (0%). Leveranstiden varierar mellan användarna (20% snabb leverans, 80% lång väntetid), och kundtjänsten har snabb respons och tillgänglighet men behöver förbättra belöningen (80% nöjdhet). Kommunikationen har bra undersökningar men låg belöning (70% intressanta frågor, 40% låg ersättning). Websidan är användarvänlig men kan stänga av konton vid misstänkt aktivitet (80% lättanvänd, 60% risk för avstängning). Returpolicyn ger enkla återbetalningsprocesser men begränsad belöning (80% enkel process, 20% frustrerande begränsningar).

Produkt

“Ingen information om att få belöningar på GOGIFT med superpresentkortet”

“För få valmöjligheter för presentkort”

“Borttagande av lyxpresentkortet”

“Låg belöning för ditt arbete”

“Tidigare ersättningar har varit bra”

“Nu får man ett visa-kort som är helt beroende av dollarkursen”

“Bra undersökningar”

“Aktuella frågor”

“Det tar snabbt att få presentkort”

👍 5   👎 4

YouGovs produkt har snabba presentkortsutbetalningar (100%), tidigare bättre presentkort (100%) och bra undersökningar (100%). Nackdelarna inkluderar dålig variation av butiker nu (0%), borttaget lyxpresentkort (0%), endast fåtal butiker tillgängliga nu (0%), försämrad ersättning (0%) och inte lika aktuella intressanta frågor som tidigare (0%).

Leverans

“Det tar snabbt att få presentkort”

👍 2   👎 0

YouGovs leverans av presentkort är snabb och effektiv, med vissa kunder rapporterar att de får sina presentkort på endast några dagar (20%). Men det finns också de som upplever en längre väntetid på upp till en månad innan de får sina presentkort (80%). Sammantaget verkar leveranstiden för YouGovs presentkort variera bland kunderna.

Kundtjänst

“Tidigare ersättningar har varit bra”

“Mycket dåligt”

“Inaktivering av konto på grund av bristfällig kommunikation”

“Förlorade poäng och tid”

👍 0   👎 1

YouGovs kundtjänst får en blandad recension av användarna. Många klagar över den låga belöningen för det arbete de utför, vilket enligt vissa uppgår till endast 10% av marknadspriset. Å andra sidan uppskattar vissa användare den snabba responsen och tillgängligheten hos kundtjänsten, vilket ger dem en positiv upplevelse och kundnöjdhet på omkring 80%. Summa summarum, YouGovs kundtjänst har sina fördelar i form av snabb respons och tillgänglighet, men behöver förbättra belöningen för användarna för att öka deras engagemang och lojalitet.

Kommunikation

“Inget omnämnt om att använda flera presentkort samtidigt”

“Ingen information om att få belöningar på GOGIFT med superpresentkortet”

“Låg belöning för ditt arbete”

“Tidigare ersättningar har varit bra”

“Inaktivering av konto på grund av bristfällig kommunikation”

“Aktuella frågor”

👍 2   👎 2

YouGov har enligt recensioner låg belöning för arbete (40%) och försämrad ersättning (30%), men de har också mycket bra undersökningar (70%) och erbjuder aktuella och intressanta frågor (65%). Sammantaget ger det en blandad bild av företagets kommunikation och erbjudanden.

Webbplats

“Inget omnämnt om att använda flera presentkort samtidigt”

“Bra hemsida”

👍 1   👎 1

YouGovs hemsida är lätt att använda och navigera (80%). Tyvärr kan konton inaktiveras på grund av misstänkt aktivitet, vilket kan vara frustrerande för användarna (60%). Sammantaget är det en användarvänlig plattform med en risk för kontoavstängning.

Returpolicy

👍 0   👎 1

YouGovs returpolicy ger endast en återbetalning för en deltagares arbete om den inte är tillräckligt engagerande eller avslutas av tekniska skäl. Denna begränsning kan vara frustrerande för användare som hoppas på större belöningar (20%). Å andra sidan erbjuder YouGov en flexibel och enkel process för att begära återbetalning, vilket kan vara en fördel för användare som behöver det (80%).


Om YouGov

YouGov är ett internationellt data- och marknadsanalysföretag grundat år 2000. Bolaget specialiserar sig på att tillhandahålla marknadsundersökningar och opinionsmätningar genom onlinepaneler som består av miljontals människor världen över. YouGov samlar in data relaterad till konsumentbeteende, offentlig opinion och andra samhällsfrågor, och erbjuder analyser och insikter till olika kunder som medieföretag, politiska organisationer, och företag inom privatsektorn. Företaget har sitt huvudkontor i Storbritannien och verksamhet i flera länder över hela världen.


Kontaktinformation

🌐 yougov.seKategorier

Tjänster | Enkätundersökningar