OmdömesStalle

  Recensioner Svea Ekonomi

  Om Svea Ekonomi

  Svea Ekonomi är ett svenskt företag som utför administrativa och finansiella tjänster. Företaget grundades 1981 och har verksamhet i Sverige, Danmark, Estland, Finland, Nederländerna, Tyskland, Norge och Schweiz. Företaget har 30 års erfarenhet och de gör ett naturligt val för många företagare när de behöver finansiell hjälp. Runt om i Europa har företaget över 2 000 anställda som jobbar som allt från lånespecialister och rådgivare till designers och utvecklare. Företagets vision är att de ska vara en ledande finansiell aktör i Europa och affärsidén är att de ska erbjuda personlig och professionell service och med det även erbjuda effektiva och anpassade lösningar för marknaden. Svea Ekonomi har tre ledord, vilka är: Engagemang, Kompetens och Handlingskraft. De skapar personliga relationer tack vare att de är lyhörda, de delar med sig av sin kompetens, innovation och kunskap och lovar sina kunder att de får en hög kvalitet i företagets tjänster och till sist agerar företaget konsekvent och är alltid flexibla.

  Kolla in denna video om lån via Svea Ekonomi.

  Vad erbjuder Svea Ekonomi?

  Svea Ekonomi erbjuder tjänster så som krediter, företagslån, factoring, fakturaservice, fakturaköp, inkasso och kreditinformation med de erbjuder även sina smarta betallösningar för e-handel, butik och mobil. För privatpersoner erbjuds även lån och sparande. På företaget hemsida kan du även läsa intressant artiklar och få tips som gäller din privatekonomi.

  Svea Ekonomi erbjuder sina kunder lån för alla behov, alla är välkomna att ansöka om ett lån hos dem. Du kan låna från 10 000kr upp till 400 000kr, har du en betalningsanmärkning ska du inte vara orolig för hos Svea Ekonomi är du ändå välkommen att ta ett lån. Hos företaget kan du även spara pengar, du kan göra det tryggt eftersom de erbjuder en fast ränta. Du kan smidigt öppna ett sparkonto och börja spara pengar redan idag, det är ett säkert alternativ och för att se hur mycket du har sparat kan di enkelt logga in på ”mina sidor” via hemsidan. Pengarna på sparkontot är inte låsta utan du kan logga in på hemsidan och ta ut pengar om det behövs. Det ända kravet för att få börja spara pengar är att du fyllt 18 år. Känner du att du sitter fast i en skuldfälla, då kan Svea hjälpa dig ut från den onda cirkeln. Du kan ansöka om att få hjälp av företaget skuldhjälp som privatperson.

  Klagomålshantering hos Svea Ekonomi

  Företaget tar klagomål på största allvar eftersom de vill att alla kunder ska vara nöjda med deras tjänster. Har du ett klagomål ska du vända dig till din handläggare och kan ärendet inte åtgärdas genast kommer det överlämnas till en ansvarig chef för bedömning. Du har rätt att senast inom 14 dagar få besked om företagets bedömning och ett beslut i ärendet.

  Har du några andra frågor som inte gäller ett klagomål kan du kontakta företaget på telefon eller via mejl, de vill gärna att du frågar om du undrar över något.

  Vad tycker du om Svea Ekonomi?

  Har du lånat pengar eller sparat pengar hos Svea Ekonomi, fungerade det bra? Skriv en egen recension och berätta dina synpunkter om företaget.

  Svea Ekonomi
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Svea Ekonomi

  Din recension

  FAQ

  Är Svea Ekonomi ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Svea Ekonomi. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Svea Ekonomi?

  Svea Ekonomi är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Svea Ekonomi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.