OmdömesStälle

  Recensioner Enkelfinans

  Lån och krediter, vad bör man tänka på när kommer till detta? Om man befinner sig i den situationen i sitt liv där man ska ansöka om ett lån, ska man då gå till första bästa bank och ansöka om ett lån, eller är det värt att lägga lite extra tid på att göra research om olika banker och långivare? Det kan vara svårt att veta var och hur man ska börja när det kommer till att ansöka om ett lån, i synnerhet om man redan från början är lite stressad eftersom man kanske känner att det är lite för lite på kontot. Enkelfinans är en hemsida som jämför lån- och långivare och här inne hos oss på OmdömesStälle har du möjligheten att få reda på vad andra tycker om detta företag.

  Om Enkelfinans

  Enkelfinans är en del av ett annat bolag som går under namnet Enklare Ekonomi Sverige AB och de hjälper kunder i Sverige att jämföra långivare och lån på upp till 600 000 kr. Företaget är verksamma online så hela deras tjänst sköts via digitalt via deras hemsida. Tjänsten fungerar som en ansökan där en låntagare inne på hemsidan fyller i uppgifter om sig själv, vad hen behöver ett lån till och om det kommer att finnas någon medsökare eller inte. Efter det får låntagaren efter 24 timmar upp till 36 olika erbjudanden från olika långivare och om låntagaren sedan finner intresse i något lån så har hen möjligheten att signera alla papper tack vare BankID. Vid varje ansökan som görs via Enkelfinans så gör företaget en kreditupplysning på varje person som har med ansökningen att göra.

  Tjänsten som Enkelfinans erbjuder

  När det kommer till att ansöka om ett privatlån via Enkelfinans så kan ansökaren göra det även om hen har några gamla betalningsanmärkningar. Men en jämförelsetjänst av lån är inte det enda som Enkelfinans erbjuder sina kunder. De har även en tjänst online som gör det möjligt för privatpersoner att samla lån och krediter, och därmed sänka räntan eftersom allting slås ihop till ett lån. Återbetalningstiden på lånen som företaget erbjuder är mellan 1 - 20 år och lånebelopp som det kan göras ansökningar på är mellan 5 000 kr och upp till 600 000 kr. Som alla lån där ute läggs ränta även till på dessa lån som företaget erbjuder, och på hemsidan finns det räkneexempel på hur räntan räknas ut. Dock är ränta något som alltid varierar beroende på varje individ. Enkelfinans har en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon under vanliga arbetstider.

  Åsikter om Enkelfinans

  Har du jämfört lån och långivare via Enkelfinans, eller har du kanske samlat dina andra lån via dem? Om du är en av dem som faktiskt har erfarenhet av företaget i fråga så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt tacksamma om du skrev en egen recension om dem. Och det är inte bara vi som blir tacksamma utan väldigt många andra som finns där ute som kanske är osäkra om dom ska ansöka via Enkelfinans eller inte.


  Farliga lån, vad är det?

  Enkelfinans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Ocker

  Lurendrejare som skickar spam oavbrutet

  Av: Ocker13-10-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Enkelfinans

  Din recension

  FAQ

  Är Enkelfinans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Enkelfinans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Enkelfinans?

  Enkelfinans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Enkelfinanss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.