Enkelfinans

Alla recensioner

Enkelfinans

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

O
Ocker
Lurendrejare som skickar spam oavbrutetLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ocker

  Lurendrejare som skickar spam oavbrutet


Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Enkelfinans

Lån och krediter, vad bör man tänka på när kommer till detta? Om man befinner sig i den situationen i sitt liv där man ska ansöka om ett lån, ska man då gå till första bästa bank och ansöka om ett lån, eller är det värt att lägga lite extra tid på att göra research om olika banker och långivare? Det kan vara svårt att veta var och hur man ska börja när det kommer till att ansöka om ett lån, i synnerhet om man redan från början är lite stressad eftersom man kanske känner att det är lite för lite på kontot. Enkelfinans är en hemsida som jämför lån- och långivare och här inne hos oss på OmdömesStälle har du möjligheten att få reda på vad andra tycker om detta företag. 

Om Enkelfinans
Enkelfinans är en del av ett annat bolag som går under namnet Enklare Ekonomi Sverige AB och de hjälper kunder i Sverige att jämföra långivare och lån på upp till 600 000 kr. Företaget är verksamma online så hela deras tjänst sköts via digitalt via deras hemsida. Tjänsten fungerar som en ansökan där en låntagare inne på hemsidan fyller i uppgifter om sig själv, vad hen behöver ett lån till och om det kommer att finnas någon medsökare eller inte. Efter det får låntagaren efter 24 timmar upp till 36 olika erbjudanden från olika långivare och om låntagaren sedan finner intresse i något lån så har hen möjligheten att signera alla papper tack vare BankID. Vid varje ansökan som görs via Enkelfinans så gör företaget en kreditupplysning på varje person som har med ansökningen att göra. 

Tjänsten som Enkelfinans erbjuder
När det kommer till att ansöka om ett privatlån via Enkelfinans så kan ansökaren göra det även om hen har några gamla betalningsanmärkningar. Men en jämförelsetjänst av lån är inte det enda som Enkelfinans erbjuder sina kunder. De har även en tjänst online som gör det möjligt för privatpersoner att samla lån och krediter, och därmed sänka räntan eftersom allting slås ihop till ett lån. Återbetalningstiden på lånen som företaget erbjuder är mellan 1 - 20 år och lånebelopp som det kan göras ansökningar på är mellan 5 000 kr och upp till 600 000 kr. Som alla lån där ute läggs ränta även till på dessa lån som företaget erbjuder, och på hemsidan finns det räkneexempel på hur räntan räknas ut. Dock är ränta något som alltid varierar beroende på varje individ. Enkelfinans har en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon under vanliga arbetstider. 

Åsikter om Enkelfinans
Har du jämfört lån och långivare via Enkelfinans, eller har du kanske samlat dina andra lån via dem? Om du är en av dem som faktiskt har erfarenhet av företaget i fråga så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt tacksamma om du skrev en egen recension om dem. Och det är inte bara vi som blir tacksamma utan väldigt många andra som finns där ute som kanske är osäkra om dom ska ansöka via Enkelfinans eller inte. 


Farliga lån, vad är det?