Arcadia Finans

Alla recensioner

Arcadia Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Arcadia Finans

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade ”ja” på de ovan nämnda frågorna ska du ta och gå in på Arcadia Finans som kommer att kunna hjälpa dig och vara din partner i jakten på ett bättre lån. Arcadia Finans kan hjälpa dig på bästa sätt eftersom de samarbetar med flera olika låneförmedlare för att du ska få ett lån som passar just dig och din livssituation bäst.


Info om Arcadia Finans
Detta företag samarbetar med ett 20 tal banker, låneförmedlare och finansieringsbolag och Arcadia Finans är i samarbete med Freedomfinance. Om du vill bli kund hos detta företag och ta hjälp av dem i din jakt på ett passligt lån kan du använda deras tjänst helt kostnadsfritt. Inte nog med att Arcadia Finans kommer att kunna hjälpa dig hitta ett passligt lån kommer de även att kunna hjälpa dig genom att dela med sig av praktiska ekonomitips som kommer kunna hjälpa dig och din ekonomiska situation. 

Hur kan Arcadia Finans hjälpa dig?
Via Arcadia Finans kan du ansöka om ett lån från 5 000 kr och upp till 600 000 kr utan någon säkerhet alls. Via hemsidan har du möjligheten att kolla vad det kommer att kosta för dig att ta ett lån men bara genom att göra det kommer du inte att bli bunden till ett lån. Genom att göra en låneansökan via hemsidan kommer du att få låneerbjudanden från upp till 25 olika banker och långivare, det kommer även att göras en kreditupplysning på dig. 

Att göra en låneansökan via Arcadia Finans går i 3 steg, och det första steget är att du ska välja hur mycket pengar du skulle behöva låna, du måste även välja hur lång återbetalningstid du skulle vilja ha samt att de kommer att behöva lite personuppgifter om dig. Det andra steget är både logiskt och enkelt och det är bara att fylla i din låneansökan och även eventuella uppgifter om du kommer att ansöka om ditt lån tillsammans med en medsökande. Det tredje och sista steget är att du kommer att få flera olika låneerbjudanden inom en vardag i de allra vanligaste fallen och efter det kan du välja det som passar dig bäst. När du valt vilket lån du vill ha kan du till och med i vissa fall att få in pengarna på konto samma dag. 

Detta företag har några grundkrav för att du ens ska få ta ett lån via dem, och de kraven är: du måste ha fyllt 18 år, du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr och du får inte ha några obetalda skulder hos kronofogden

Komma i kontakt med Arcadia Finans
Om du har några frågor om att ta ett lån eller om företaget i sig kan du ta och kontakta dem antingen via e-post eller ringa dem på telefon. 

Kom även ihåg att skriva en egen recension om Arcadia Finans om du har några erfarenheter med dem som har med deras lån att göra.