Johnells

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Johnells kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Johnells:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Johnells webbplats erbjuder en smidig och trygg shoppingupplevelse med en enkel och lätt beställningsprocess samt snabb och smidig leverans (75%). Kundservicen är trevlig och man hittar lätt de önskade varorna (85%). Tyvärr är formuläret ibland problematiskt och kan vara oflexibelt för vissa användare (15%). Sammantaget erbjuder Johnells en bra köpupplevelse online med bra och tydlig information vid köp.

“Lätt, smidigt och tryggt att handla”

“Går alldeles utmärkt att handla online”

“Högst oflexibla & deras formulär fungerar ej”

👍 30   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ann Jonson - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt, smidigt och tryggt att handla
  • Bra kvalitet och stort utbud
  • Trevligt att handla direkt i butiken
  • Går alldeles utmärkt att handla online

Anna - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Defekt vara utan kompensation
  • Högst oflexibla & deras formulär fungerar ej
  • Fick en väska för 2000kr som hade ett intryckt märke på sig
  • Kommer ej handla här igen