Johnells

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Johnells kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Johnells:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Johnells returpolicy har både sina fördelar och nackdelar enligt recensioner. Många kunder upplever att det är enkelt att skicka tillbaka varor och att returen fungerar utmärkt. Dock anses returpolicyn vara orättvis av vissa, med ett avdrag på 80% av varuvärdet vid vissa fall av defekta varor eller saknade etiketter. Det finns även svårigheter att reklamera trasiga produkter och vissa kunder har inte fått kompensation eller rabatt vid defekta varor. Sammantaget verkar Johnells ha en flexibel returpolicy, men det finns utrymme för förbättring när det gäller att hantera defekta varor och ge kompensation till kunder.

“Defekt vara utan kompensation”

👍 10   👎 20

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anna - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Defekt vara utan kompensation
  • Högst oflexibla & deras formulär fungerar ej
  • Fick en väska för 2000kr som hade ett intryckt märke på sig
  • Kommer ej handla här igen