Johnells

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Johnells kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Johnells:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Johnells har en engagerad personal som ger bra och tydlig information vid köp (33%), men vissa kunder har svårt med formuläret och upplever det som ej fungerande (8%). Trots detta är det enkelt och tryggt att handla, med snabb och smidig leverans (35%). Kundservicen upplevs som trevlig och personlig både online och i butik (24%). Totalt sett verkar kommunikationen vara effektiv och kundorienterad.

“Bra upplevelse.”

“Trevligt att handla direkt i butiken”

“Lätt att beställa”

👍 30   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sonia Landa Fernandez - 6 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Bra upplevelse.

Ann Jonson - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Lätt, smidigt och tryggt att handla
  • Bra kvalitet och stort utbud
  • Trevligt att handla direkt i butiken
  • Går alldeles utmärkt att handla online

Ann - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Lätt att beställa