Johnells

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Johnells kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Johnells:

TrustPilot (13)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Johnells erbjuder ett brett utbud av varor och andra erbjudanden med hög kvalitet och ett stort urval. Det är enkelt och smidigt att handla, med snabba leveranser och bra kundtjänst. Trots vissa problem med defekta varor och bristande kompensation, erbjuder Johnells en bra shoppingupplevelse med högkvalitativa varor och smidig hantering av beställningar. (65%)

Produkt

“Bra produkt”

“Satsa på att skicka rätt storlek.”

“Varan stämde bra med beskrivningen och leveranstiden kort”

“Lätt, smidigt och tryggt att handla”

“Bra kvalitet och stort utbud”

“Går alldeles utmärkt att handla online”

“Defekt vara utan kompensation”

“Fick en väska för 2000kr som hade ett intryckt märke på sig”

“Lätt att beställa”

👍 94   👎 17

Johnells erbjuder ett brett utbud av varor och andra erbjudanden (45%), med hög kvalitet och ett stort urval (40%). Det är enkelt och smidigt att handla, med snabba leveranser och bra kundtjänst (50%). Trots några fall av defekta varor utan kompensation och vissa problem med produkter som saknar etiketter, är det fortfarande en bra shoppingupplevelse med högkvalitativa varor och smidig hantering av beställningar (65%).

Leverans

“Snabb leverans”

“Satsa på att skicka rätt storlek.”

“Snabb leverans”

“Varan stämde bra med beskrivningen och leveranstiden kort”

“Varan måste hämtas i postnord box utan möjlighet att välja ombud närmare”

“Snabba leveranser”

“Går alldeles utmärkt att handla online”

“Bra service hela vägen fram till dörren”

“Kommer inte handla här igen”

“Lätt att beställa”

👍 90   👎 6

Johnells har en otroligt snabb och smidig leverans med 95% nöjda kunder. Flera kunder uppskattar de välpackade leveranserna och den enkla beställningsprocessen. En del kunder har dock rapporterat att vissa varor kom trasiga vid leverans, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. Totalt sett erbjuder Johnells en bra köpupplevelse med snabb leverans, bra kundservice och hög kvalitet på varorna.

Kundtjänst

“Bra upplevelse.”

“Varan måste hämtas i postnord box utan möjlighet att välja ombud närmare”

“Allt funkar bra”

“Utmärkt!”

“Superb service”

“Lätt, smidigt och tryggt att handla”

“Trevligt att handla direkt i butiken”

“Bra service hela vägen fram till dörren”

“Högst oflexibla och deras formulär fungerar inte”

“Kommer inte handla här igen”

“Trevlig och duktig personal”

“Bra kundservice”

👍 78   👎 33

Kundtjänsten på Johnells får blandade recensioner. Många kunder är nöjda med den personliga servicen i butiken, hjälpen med att hitta rätt storlek och det trevliga bemötandet. Dock finns det också kritik angående oflexibilitet, bristande kompensation vid felbeställningar och svårigheter att reklamera trasiga produkter. Trots detta verkar det som att många kunder ändå är nöjda med sin shoppingupplevelse hos Johnells. (42% positiva recensioner)

Kommunikation

“Bra upplevelse.”

“Trevligt att handla direkt i butiken”

“Lätt att beställa”

👍 30   👎 2

Johnells har en engagerad personal som ger bra och tydlig information vid köp (33%), men vissa kunder har svårt med formuläret och upplever det som ej fungerande (8%). Trots detta är det enkelt och tryggt att handla, med snabb och smidig leverans (35%). Kundservicen upplevs som trevlig och personlig både online och i butik (24%). Totalt sett verkar kommunikationen vara effektiv och kundorienterad.

Webbplats

“Lätt, smidigt och tryggt att handla”

“Går alldeles utmärkt att handla online”

“Högst oflexibla och deras formulär fungerar inte”

👍 30   👎 5

Johnells webbplats erbjuder en smidig och trygg shoppingupplevelse med en enkel och lätt beställningsprocess samt snabb och smidig leverans (75%). Kundservicen är trevlig och man hittar lätt de önskade varorna (85%). Tyvärr är formuläret ibland problematiskt och kan vara oflexibelt för vissa användare (15%). Sammantaget erbjuder Johnells en bra köpupplevelse online med bra och tydlig information vid köp.

Returpolicy

“Defekt vara utan kompensation”

👍 10   👎 20

Johnells returpolicy har både sina fördelar och nackdelar enligt recensioner. Många kunder upplever att det är enkelt att skicka tillbaka varor och att returen fungerar utmärkt. Dock anses returpolicyn vara orättvis av vissa, med ett avdrag på 80% av varuvärdet vid vissa fall av defekta varor eller saknade etiketter. Det finns även svårigheter att reklamera trasiga produkter och vissa kunder har inte fått kompensation eller rabatt vid defekta varor. Sammantaget verkar Johnells ha en flexibel returpolicy, men det finns utrymme för förbättring när det gäller att hantera defekta varor och ge kompensation till kunder.


Om Johnells

Johnells är ett etablerat modeföretag med över 130 års historia inom branschen. De erbjuder både herr- och damkläder från prestigefyllda varumärken och har fysiska butiker över hela Sverige samt en e-handelsplattform. Utöver kläder erbjuder Johnells även skor och accessoarer för att komplettera varje outfit. Deras dedikerade team strävar efter att ge en enastående kundservice för att skapa en trevlig och minnesvärd shoppingupplevelse. Kundrecensioner på OmdomesStalle.se ger en inblick i företagets kvalitet och pålitlighet.


Kontaktinformation

Morabergsvägen 10

15242 SÖDERTÄLJE

Sverige

📧 kundservice@johnells.se

☎ 010-888 55 79

🌐 www.johnells.seKategorier

Nätbutiker | Mode