Insurello

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Insurello kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Insurello:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Insurello är ett företag som erbjuder en effektiv och pålitlig process för att få ersättning från försäkringsbolaget. Trots att de tar en avgift på 20%, ger de mycket fokus åt varje ärende och säkerställer att kunden får rätt ersättning. Vissa kunder har dock upplevt långsamma processer och förlorat en del av ersättningen, vilket kan vara en nackdel. Kundservicen och kommunikationen är generellt bra, men det finns utrymme för förbättringar för att göra upplevelsen ännu bättre. (Total poäng: 75%)

Produkt

“Gick väldigt bra”

“Fick pengar för skada”

👍 76   👎 12

Insurello erbjuder en smidig och effektiv process för att få ersättning för skador, med en hög pålitlighet och seriösitet. Trots att företaget tar 20% i arvode, ger de mycket fokus åt ditt ärende och ser till att all nödvändig information framkommer för att få en bra ersättning. Vissa användare har dock upplevt långsamma processer och förlorade en del av ersättningen, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Totalt sett verkar Insurello vara ett välrenommerat företag med en effektiv och tidsbesparande service för att hjälpa kunder att få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Leverans

“Gick väldigt bra”

👍 26   👎 14

Insurello erbjuder en smidig process för att få ersättning från försäkringsbolaget, med regelbundna pengaöverföringar till kontot. Dock kan det ta lång tid att driva ärendet och det har förekommit förseningar av utbetalningar, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Tack vare Insurello tar de även en avgift själva, vilket kan vara en nackdel för vissa. Trots detta är väntan oftast värd mödan, då de efikert hanterar ärenden och erbjuder snabb utbetalning (87%).

Kundtjänst

“Gick väldigt bra”

“Enkelt att använda”

“Fick pengar för skada”

“Avgift på 30%”

👍 138   👎 51

Insurello har en hjälpsam kundtjänst och erbjuder en smidig process för att få ersättning. De sköter ärenden effektivt och professionellt, vilket resulterar i bra resultat och ersättning från försäkringsbolaget. Vissa kunder har dock upplevt bristande återkoppling och långsam hantering av ärenden, vilket kan vara en nackdel för vissa. Sammantaget erbjuder Insurello en pålitlig och seriös kundserviceupplevelse med en stötande procentdel av ca 78%.

Kommunikation

“Gick väldigt bra”

“Avgift på 30%”

👍 76   👎 22

Insurello erbjuder professionellt bemötande och enkla kontakter (80%). De uppdaterar ärenden kontinuerligt och skapar förtroende (90%). Företaget är pålitligt och tar sig an ärenden seriöst (85%). Kommunikationen kan dock vara svår då det är lång svarstid via kundmejl och det saknas ett telefonnummer (70%). Trots det, slo användare att ansöka själva med försäkringsbolaget och rekommenderar Insurello för smidig process och bra dialog (75%). Sammantaget erbjuder Insurello en värdefull tjänst med fokus på kundinteraktion men kan förbättra sin kommunikationstid.

Webbplats

“Enkelt att använda”

👍 12   👎 0

Insurellos webbplats är enkel att använda och uppdateras kontinuerligt vilket gör det lätt att fylla i frågor och få svar. Kundservicen är bra och de fokuserar mycket på ditt ärende trots att de tar en 20% arvode. Det är ett effektivt och värt vinn-vinnkoncept, även om vissa föredrar att ansöka själva hos försäkringsbolaget istället. (80%)

Returpolicy

“Enkelt att använda”

👍 4   👎 4

Insurello har en bra och enkel returpolicy med snabba svar som skapar förtroende (50%). Tyvärr kan processen för ersättning vara långsam och ineffektiv, och vissa kunder har varit missnöjda med returneringsvillkoren (25%). En del tycker att policyn kunde vara tydligare, men det har varit smidigt att avsluta ärendet och återkalla fullmakt med vänliga svar via mail (25%). Totalt sett verkar Insurellos returpolicy ha många fördelar men även vissa brister som kan förbättras.


Om Insurello

Insurello är ett svenskt företag som grundades 2016. Företaget syftar till att hjälpa individer att få ut ersättning från försäkringsbolag på ett enklare sätt. Insurello använder digital teknik för att automatisera processen, där kunder kan anmäla sina skadeärenden genom Insurellos plattform. Företaget riktar sig till personer som kanske inte är medvetna om att de har rätt till ersättning eller som upplever att den traditionella processen är för komplex. Sedan starten har Insurello vuxit snabbt och har fått erkännande för sitt arbete med att göra försäkringsbranschen mer tillgänglig och användarvänlig.


Kontaktinformation

🌐 insurello.seKategorier

Försäkring | Övriga försäkringar