Insurello

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Insurello kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Insurello:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Insurello erbjuder professionellt bemötande och enkla kontakter (80%). De uppdaterar ärenden kontinuerligt och skapar förtroende (90%). Företaget är pålitligt och tar sig an ärenden seriöst (85%). Kommunikationen kan dock vara svår då det är lång svarstid via kundmejl och det saknas ett telefonnummer (70%). Trots det, slo användare att ansöka själva med försäkringsbolaget och rekommenderar Insurello för smidig process och bra dialog (75%). Sammantaget erbjuder Insurello en värdefull tjänst med fokus på kundinteraktion men kan förbättra sin kommunikationstid.

“Gick väldigt bra”

“Avgift på 30%”

👍 76   👎 22

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emellie Gullberg Åhlén - 13 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Gick väldigt bra

Apmonster - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Avgift på 30%