iDates

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för iDates kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iDates:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iDates webbplats får ett betyg av seriösitet på Trustpilot, men har problem med falska profiler och bilder, med problem med betalning och användarupplevelse. Trots detta får användarna massor av mail från fejkade kvinnor. (20%) av användarna uppskattar Trustpilots betyg på sidan, medan andra upplever en stor mängd falska profiler och problematisk användarupplevelse. (80%) av användarna upplever att de får många mail från fejkade kvinnor på sidan.

“Fake profiler och bilder”

“Skitsida”

👍 1   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lars-Göran Persson - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Fake profiler och bilder

Bamse 051 - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Lockar pengar av ensamma män
  • Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig
  • Svindyrt att skriva en enda kommentar
  • Skitsida