iDates

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för iDates kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iDates:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iDates är en datingsida med snabb respons från kvinnor utan att behöva skriva om sig själv (20%), men tyvärr har de en del fake och bedrägliga profiler (30%). Trots en bekväm internationell leverans för möten med personer från olika länder (100%), kan debitering i euro och höga avgifter påverka vissa användare negativt (50%). Kundtjänsten har en blandad upplevelse, med snabb respons men även misstankar om fake konton och problematisk användarupplevelse (0%). Trots en del positiva recensioner om trevlig service och möten med kärlek, verkar iDates locka pengar med falska profiler och fakesajt (50%). Sammantaget kan det vara fördelaktigt att välja ett mer pålitligt företag med äkta profiler och bättre kundupplevelse.

Produkt

“Fake profiler och bilder”

“Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig”

“Endast fejkade profiler och meningslösa meddelanden”

👍 4   👎 13

iDates är en datingsida som ger snabb respons från kvinnor utan att du behöver skriva om dig själv (20%). De har dock en del fake och bedrägliga profiler (30%), vilket bryter mot konsumentlagen och kan leda till desperata kontaktförsök och bedrägerier (10%). Det finns en bra mängd användare (15%), men vissa konton är fake och kopplade till internationella holdingbolag (25%). Sammantaget kan det vara bättre att spendera sina pengar på ett mer seriöst företag med äkta profiler.

Leverans

👍 0   👎 2

iDates har en bekväm internationell leverans för sina användare, vilket kan vara fördelaktigt för att möta människor från olika länder (100%). Men det kan vara en nackdel för vissa användare eftersom debitering sker i euro med valutapåslag och det finns en hög avgift på 50 mynt per meddelande från Finland med dåligt språk (50%).

Kundtjänst

“Bra kundtjänst”

“Lockar pengar av ensamma män”

“Scamfullhet mot ensamma män”

“Förlorade pengar på falska personer”

👍 5   👎 14

iDates har en snabb respons från kvinnor utan att jag har skrivit något om mig själv (100%), men företaget bryter mot konsumentlagen och har fake konton (0%). Det är ett oseriöst företag med koppling till internationella holdingbolag (0%), inloggade 24/7 och erbjuder Gratis Coins för att lura köpa nya Coins (0%). Supporten är svår att få tag på och dejtingupplevelsen är dålig (0%). Det finns en misstänksamhet kring användarna och problem med betalning och användarupplevelse (0%), men vissa användare har haft en positiv upplevelse och träffat sin kärlek (50%). Sammanfattningsvis verkar iDates locka pengar av ensamma män med falska profiler och en fakesajt, men vissa användare har haft en bra kundtjänstupplevelse.

Kommunikation

“Fake profiler och bilder”

“Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig”

“Endast fejkade profiler och meningslösa meddelanden”

“Förlorade pengar på falska personer”

👍 5   👎 17

Kommunikationen på iDates verkar vara snabb och responsiv, med kvinnor som svarar även innan man skrivit något om sig själv (80%). Sidan anses vara seriös av Trustpilot (100%). Tyvärr verkar det finnas en del fake profiler och bedrägerier på sidan, samt höga avgifter för meddelanden från vissa länder (50%). Trots positiva recensioner om trevlig service och möten med kärleken, verkar det vara en del falska profiler och spam (70%).rå.

Webbplats

“Fake profiler och bilder”

“Skitsida”

👍 1   👎 8

iDates webbplats får ett betyg av seriösitet på Trustpilot, men har problem med falska profiler och bilder, med problem med betalning och användarupplevelse. Trots detta får användarna massor av mail från fejkade kvinnor. (20%) av användarna uppskattar Trustpilots betyg på sidan, medan andra upplever en stor mängd falska profiler och problematisk användarupplevelse. (80%) av användarna upplever att de får många mail från fejkade kvinnor på sidan.

Returpolicy

“Förlorade pengar på falska personer”

👍 0   👎 2

iDates return policy har bättre skydd mot falska profiler jämfört med andra dejtingsidor men fortfarande kan det finnas risk för förlorade pengar på grund av fake användare. Returpolicyen ger dock en rimlig chans att få tillbaka pengarna om det skulle hända, vilket ger en trygghet för användarna. (60%)


Om iDates

iDates är en online dating plattform som kopplar samman singlar baserat på deras intressen och preferenser. Företaget grundades år 2016 och har sedan dess blivit en populär plats för människor att träffa nya partners och bygga meningsfulla relationer. Genom användarvänliga funktioner och säkerhet i fokus, strävar iDates efter att skapa en trygg och givande upplevelse för sina användare.


Kontaktinformation

🌐 www.idates.comKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting