iDates

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för iDates kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iDates:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen på iDates verkar vara snabb och responsiv, med kvinnor som svarar även innan man skrivit något om sig själv (80%). Sidan anses vara seriös av Trustpilot (100%). Tyvärr verkar det finnas en del fake profiler och bedrägerier på sidan, samt höga avgifter för meddelanden från vissa länder (50%). Trots positiva recensioner om trevlig service och möten med kärleken, verkar det vara en del falska profiler och spam (70%).rå.

“Fake profiler och bilder”

“Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig”

“Endast fejkade profiler och meningslösa meddelanden”

“Förlorade pengar på falska personer”

👍 5   👎 17

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lars-Göran Persson - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fake profiler och bilder

Bamse 051 - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Lockar pengar av ensamma män
  • Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig
  • Svindyrt att skriva en enda kommentar
  • Skitsida

Rolf Berlin - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Endast fejkade profiler och meningslösa meddelanden
  • Förlorade 3000 kronor på 3 dagar
  • Scamfullhet mot ensamma män
  • Förlorade pengar på falska personer