iDates

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för iDates kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iDates:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iDates har en snabb respons från kvinnor utan att jag har skrivit något om mig själv (100%), men företaget bryter mot konsumentlagen och har fake konton (0%). Det är ett oseriöst företag med koppling till internationella holdingbolag (0%), inloggade 24/7 och erbjuder Gratis Coins för att lura köpa nya Coins (0%). Supporten är svår att få tag på och dejtingupplevelsen är dålig (0%). Det finns en misstänksamhet kring användarna och problem med betalning och användarupplevelse (0%), men vissa användare har haft en positiv upplevelse och träffat sin kärlek (50%). Sammanfattningsvis verkar iDates locka pengar av ensamma män med falska profiler och en fakesajt, men vissa användare har haft en bra kundtjänstupplevelse.

“Bra kundtjänst”

“Lockar pengar av ensamma män”

“Scamfullhet mot ensamma män”

“Förlorade pengar på falska personer”

👍 5   👎 14

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

gojan19 - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Bra kundtjänst

Bamse 051 - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Lockar pengar av ensamma män
  • Ingen av de kvinnliga profilerna verifierar sig
  • Svindyrt att skriva en enda kommentar
  • Skitsida

Rolf Berlin - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Endast fejkade profiler och meningslösa meddelanden
  • Förlorade 3000 kronor på 3 dagar
  • Scamfullhet mot ensamma män
  • Förlorade pengar på falska personer