Hibuddy

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Hibuddy kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hibuddy:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hibuddys webbplats har fått blandade recensioner med endast en bekräftelse på beställning (20%), misstankar om bluffsidor (40%), och att en pincett inte har skickats trots beställningen (60%). Vissa anser att det kan vara en scam hemsida och verkar vara en bluffsida enligt vissa kunder. Det är viktigt att vara försiktig och noggrann när man handlar från denna webbplats.

“Varumottagande”

“Pincetten har inte skickats trots beställningen”

“Scam hemsida”

👍 0   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Nettan - 17 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Varumottagande
  • Bristande kommunikation

OctanvianGaming - 19 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Pincetten har inte skickats trots beställningen
  • Scam hemsida
  • Lång leveranstid (4 veckor)