Hibuddy

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Hibuddy kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hibuddy:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hibuddy Delivery har blandade recensioner. Många kunder har klagat på lång leveranstid och problem med betalning (60%), medan andra har varit mycket nöjda med snabb och korrekt leverans (40%). Det verkar finnas en brist på konsekvens i leveranstid och kundservice, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder.

“Produktleverans ej”

“Betalningsproblem”

“Kronofogden och inkasso”

“Varumottagande”

“Pincetten har inte skickats trots beställningen”

“Lång leveranstid (4 veckor)”

👍 5   👎 11

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sebastian Åkerberg Gonzalez - 4 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Produktleverans ej
  • Betalningsproblem
  • Kronofogden och inkasso

Nettan - 17 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Varumottagande
  • Bristande kommunikation

OctanvianGaming - 19 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Pincetten har inte skickats trots beställningen
  • Scam hemsida
  • Lång leveranstid (4 veckor)