Hibuddy

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Hibuddy kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hibuddy:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hibuddy har en snabb och korrekt leverans och levererar till dörren dagen efter beställning, vilket många är nöjda med (90%). Tyvärr har de usel service och support, då de inte svarar på mailkontakt och har ett telefonnummer som inte är i bruk (10%). Det finns även indikationer på att de inte skickar ut produkter efter betalning och att det kan förekomma problem med Kronofogden och inkasso, vilket ger en osäkerhet kring företagets pålitlighet (20%). Det verkar vara en blandad upplevelse att handla från Hibuddy, med vissa kunder som är mycket nöjda med hundfodret medan andra anser att det är en bluffsida (50%).

“Kronofogden och inkasso”

“Varumottagande”

👍 5   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sebastian Åkerberg Gonzalez - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Produktleverans ej
  • Betalningsproblem
  • Kronofogden och inkasso

Nettan - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Varumottagande
  • Bristande kommunikation