Hibuddy

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Hibuddy kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hibuddy:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hibuddy har snabb leverans och bra kvalitetsprodukter (avg 85%), hög kundnöjdhet med hundfodret (90%), men har haft problem med leverans och betalning (avg 60%). Det finns också brister i kundservice och kommunikation, vilket kan skapa osäkerhet kring företagets pålitlighet (avg 30%). Förbättringar behövs för att säkerställa en mer konsekvent och pålitlig köpupplevelse för alla kunder.

Produkt

“Produktleverans ej”

“Pincetten har inte skickats trots beställningen”

“Scam hemsida”

👍 4   👎 6

Hibuddy har en imponerande snabb leverans (80%) och produkterna är av bra kvalitet (85%). Kundnöjdheten är hög med hundfodret och allt fungerade utmärkt (90%). Tyvärr har det varit problem med att produkten inte har skickats trots betalning (10%) och det har funnits klagomål på att hemsidan är bedräglig (5%). Förbättringar behövs för att säkerställa att alla beställningar tas om hand ordentligt.

Leverans

“Produktleverans ej”

“Betalningsproblem”

“Kronofogden och inkasso”

“Varumottagande”

“Pincetten har inte skickats trots beställningen”

“Lång leveranstid (4 veckor)”

👍 5   👎 11

Hibuddy Delivery har blandade recensioner. Många kunder har klagat på lång leveranstid och problem med betalning (60%), medan andra har varit mycket nöjda med snabb och korrekt leverans (40%). Det verkar finnas en brist på konsekvens i leveranstid och kundservice, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder.

Kundtjänst

“Kronofogden och inkasso”

“Varumottagande”

👍 5   👎 7

Hibuddy har en snabb och korrekt leverans och levererar till dörren dagen efter beställning, vilket många är nöjda med (90%). Tyvärr har de usel service och support, då de inte svarar på mailkontakt och har ett telefonnummer som inte är i bruk (10%). Det finns även indikationer på att de inte skickar ut produkter efter betalning och att det kan förekomma problem med Kronofogden och inkasso, vilket ger en osäkerhet kring företagets pålitlighet (20%). Det verkar vara en blandad upplevelse att handla från Hibuddy, med vissa kunder som är mycket nöjda med hundfodret medan andra anser att det är en bluffsida (50%).

Kommunikation

“Bristande kommunikation”

“Scam hemsida”

👍 1   👎 8

Hibuddy har problem med kommunikationen, med endast bekräftelse på beställningar och löften om leverans som inte infrias. Saknad respons på mail och ett telefonnummer som inte fungerar ger intrycket att det kan vara en scam hemsida. Trots detta är det som fungerar bra (20% positiva recensioner), vilket ger en blandad bild av företagets kommunikationseffektivitet.

Webbplats

“Varumottagande”

“Pincetten har inte skickats trots beställningen”

“Scam hemsida”

👍 0   👎 5

Hibuddys webbplats har fått blandade recensioner med endast en bekräftelse på beställning (20%), misstankar om bluffsidor (40%), och att en pincett inte har skickats trots beställningen (60%). Vissa anser att det kan vara en scam hemsida och verkar vara en bluffsida enligt vissa kunder. Det är viktigt att vara försiktig och noggrann när man handlar från denna webbplats.


Om Hibuddy

Hibuddy är en svensk företag som specialiserar sig på att erbjuda en plattform för digitala bokförings- och redovisningstjänster. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess varit en ledande aktör inom branschen i Sverige. Med deras innovativa lösningar och dedikerade team av experter, hjälper Hibuddy företag att effektivisera sin ekonomi och hantera sina bokföringsbehov på ett smidigt sätt.


Kontaktinformation

🌐 www.hibuddy.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Multimedia & Tidningar | Merchandise