OmdömesStalle
  Företag (8)

  Resa

  Äntligen en semester! Det är det första du tänker när du kör hem på din sista dag på jobbet innan en tre veckors semester. Men har du verkligen tänkt på allt? Baddräkt, solglasögon, dykutrustning, biljetter och eh ... reseförsäkring? Att resa på semester är för det mesta kul, men det måste fortsätta vara kul när något oväntat händer. I så fall vill du ha allt täckt. Visste du att du måste teckna en särskild försäkring för din vintersportresa? Om du inte gjort det, kommer du, vid det olyckliga fallet när det behövs kallas på en traumahelikopter, att behöva betala kostnaden själv. Men vilken reseförsäkring ska du välja? Vad gick andra kunder igenom när de fick hjälp av dessa försäkringsbolag? Vi gjorde en översikt över alla de försäkringsbolag som erbjuder en reseförsäkring. Du kan läsa recensioner, erfarenheter, synpunkter och klagomål från kunder som föregick dig och se vilken bedömning de gav varje försäkringsbolag. Att åka på semester väl förberedd kommer att få dig att känna dig mindre orolig. Att veta att du tecknat den bästa försäkringen hjälper till med det.

  Mer info om Resa företag

  Det finns många möjliga skäl att avbryta en semester. Sjukdom, en död i familjen, vattenskador i ditt hem eller bara otur som gjorde att du missade ditt plan; detta kan leda till att du inte har något annat val än att avbryta din semester. Lyckligtvis finns det avbokningsförsäkringar för dessa olyckliga fall. Ofta kan du ta en sådan avbokningsregel på resebyrån när du bokar din semester. Men vad händer om det inte är fallet? Var kan du åka till? Du kanske också vill kontrollera om din nuvarande reseförsäkring inte redan täcker en avbokning. Den finstilta texten är inte nödvändigtvis tydlig. För att göra saker mer uppenbara gjorde vi en översikt över alla avbokningsförsäkringar och deras policyn. Vi skapade också utrymme för kunder att ge sina åsikter och ge sina klagomål genom att lämna en recension.

  Visste du att du måste teckna en separat försäkring när du åker på vintersport? Din normala reseförsäkring täcker inte aktiviteter som skidåkning eller snowboard. Om du sitter fast på en pist eller ett skidspår och måste transporteras via bår eller - ännu värre - en helikopter, måste du betala för det själv om du inte har tecknat en vintersportförsäkring. Men vilken försäkring är bäst? Vilken försäkring erbjuder den bästa försäkringen och har den bästa kundservicen? Hur är kundservicen i ett land med ett språk du inte pratar? Och om du redan har en vintersportförsäkring: är du nöjd med din försäkring eller inte? Låt oss veta och läs alla erfarenheter, åsikter och recensioner, så att du inte lämnar vintersportlovet oförberedd.

  Vad omfattas av en vattensportsförsäkring? Är det en försäkring som täcker sår och skador vid vattenskidor, simning eller dykning? Eller hjälper det dig också när din båt blir stulen från bryggan eller hamnen? Och är det billigaste också det bästa? Du vill inte fortsätta att tänka att allt är täckt, bara för att ta reda på det i ett ögonblick det behövs att det inte var så. Så, vilka försäkringsbolag tycker du är bäst? Om du har några erfarenheter med ett av dessa försäkringsbolag, berätta för alla. Både positiva och negativa upplevelser är värda att nämna. De hjälper andra att göra rätt val. Vi gjorde en översikt över alla försäkringsbolag. Hjälp oss att betygsätta dem alla och lämna din recension!