OmdömesStalle

  Recensioner Insplanet

  Om Insplanet

  Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inriktning mot privatlån och försäkringar och de driver och utvecklar digitala konsumenttjänster och varumärken. Företaget startade 1999 och är sedan 2006 publikt. Företaget har idag en ledande position inom jämförelse och förmedling mot konsument via sin jämförelsesajt. Under 2017 uppgick företagets omsättning till 114 MSEK och antal medarbetare var 88 personer. Under 2018 köptes företaget upp av Zmarta och har sedan dess 200 anställda runt om i nordiska länder. Insplanet kan sina försäkringar eftersom de har längst erfarenhet i branschen och årligen hjälper de 500 00 personer till bättre försäkringar.

  Företagets mål är att underlätta för privatpersoner och företag att kunna jämföra, köpa och byta försäkringsbolag. Företagets syfte är att spara både pengar och tid åt kunderna och även se till att de har rätt försäkringar utgående från deras behov. Sedan företagets start har de hjälpt över 2,5 miljoner svenskar med sina försäkringar och hjälper dagligen tusentals personer.

  Insplanet finns här för att hjälpa dig att hitta rätt försäkring till rätt pris vilket de är väldigt stolta över.

  Vad erbjuder Insplanet?

  Hos Insplanet kan du använda deras jämförelsetjänster och förmedlingstjänster, och de är helt kostnadsfria. Du kan enkelt börja spara pengar och jämföra försäkringar via företagets hemsida, i snitt sparar Insplanets kunder 1 88kr/år eftersom de har jämfört och tecknat sina försäkringar genom dem. Inom 30 sekunder kan du få ett kostnadsfritt svar från Sveriges försäkringsbolag. Hos företaget kan du jämföra olika sorters försäkringar, du kan jämföra din villaförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring eller företagsförsäkring. Att skaffa en bättre försäkring går snabbt och enkelt och de går till genom 4 olika steg. Det börjar med att du ska fylla i ett formulär, sedan se dina priser och jämföra försäkringar, efter det ska du teckna en ny försäkring vilket är tryggt och enkelt och sedan är du försäkrad och klar vilket du blir bekräftad om via e-post.

  Tack vare Insplanet behöver du inte lägga tid på att leta reda runt alla försäkringsbolag, det kommer Insplanet att göra åt dig tack vare sina erfarna rådgivare som du har fri tillgång till. På företagets hemsida kan du även hitta de senaste nyheterna och rådgivningsartiklar om du är ute efter en bättre och mer prisvärd försäkring. Om du vill jämföra dina försäkringar och byta ut ditt försäkringbolag kan du bara avsluta ditt nuvarande försäkringsavtal på avtalets huvudförfallodag, som inträffar en gång per år. Dock kan du oberoende jämföra försäkringar när som helst och i princip när som helst köpa en ny försäkring med start på kommande huvudförfallodag.

  Komma i kontakt med Insplanet

  Du kan komma i kontakt med företaget under vanliga arbetsdagar och du kan nå dem via e-post, på telefon eller besöka deras kontor. Företaget arbetar hela tiden efter att ha Sveriges nöjdaste kunder och du har 14 dagars rätt att ångra en försäkring du köpt utan några kostnader.

  Vad tycker du om Insplanet?

  Har du jämfört och tecknat dina försäkringar via Insplanet? Skriv då en egen recension och berätta om dina erfarenheter och åsikter om företaget.

  Jämför din bilförsäkring via Insplanet.

  Insplanet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Insplanet

  Din recension

  FAQ

  Är Insplanet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Insplanet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Insplanet?

  Insplanet är huvudsakligen aktivt i Försäkring kategorin, mer specifikt inom Hem, Andra försäkringar, Fordon. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Insplanet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.