OmdömesStalle
  Företag (10)

  Andra försäkringar

  Utöver den vanligaste försäkringsbranschen, så finns det nischade och specifika bolag som erbjuder försäkringar som är inriktade mot särskilda stunder i livet, eller ett särskilt föremål. Försäkring är en stor bransch, så om det finns ett värde inblandat, och pengar att göras på premier, så kommer det att finnas ett företag eller bank någonstans som är villig att täcka den förhoppningsvis osannolika händelsen av en katastrof. Vare sig det är så monumentalt som livförsäkring, eller så specifikt som försäkring för antika instrument, så kommer du förmodligen att hitta ett företag som kommer att försäkra det här. Läs vad andra har sagt om dem eller lämna en egen recension!

  Mer info om Andra försäkringar företag

  Här är några exempel på de typer av situationsspecifika försäkringar som du kan behöva läras in på:

  All-in-1 försäkring
  Utanför trevligt och enkelt! Allt som omfattas av en försäkring, så du behöver inte fortsätta tänka på det. Ofta säger människor att allt-i-ett-försäkringar sparar dig besväret med att vara dubbla försäkrad för vissa saker. Men betyder det verkligen att du betalar mindre per månad? Eller kanske skenet bedrar? Det kan vara svårt att ha en och samma försäkring som inkluderar din bil såväl som din husvagn och båt? Eller är det bättre och billigare om du tecknar en separat försäkring för din hemförsäkring, inhemsk innehållsförsäkring och begravningsförsäkring. För att hjälpa till med det valet gör vi en översikt över alla försäkringsbolag med en allt-i-ett-försäkring. Läs erfarenheter, åsikter och recensioner av dina medkonsumenter så att du vet vad som täcks av din policy.

  Livförsäkring
  Det är troligt att du knappt tänker på din bortgång. Åtminstone inte arrangemang om du plötsligt skulle gå bort. Du vet ändå aldrig när det kommer att hända. Det är möjligt att du inte ens vill tänka på det, men om du köper ett hus eller får ett lån finns det inget sätt att komma runt det. I så fall är det bra att veta vad du satt dig in i. Vi gjorde en översikt över alla försäkringsbolag som erbjuder livförsäkringar. Vi skapade också utrymme för kunder att lämna sin recension. De ger ärliga och pålitliga recensioner med sina erfarenheter, åsikter och klagomål.

  Juridisk försäkring
  Vad är det bästa du kan göra när du letar efter rättshjälp? Det är inte alltid lätt, och webbplatser som görs av juridiska försäkringsbolag är ofta oklara, och du vet inte vad du kan förvänta dig när du verkligen behöver dem. Är tjänsten tillfredsställande eller måste du vänta och vänta lite till? Här kan du läsa förstahandsupplevelser från klienter som har haft att göra med ett juridiskt försäkringsbolag innan du. Var beredd och läs alla åsikter, recensioner och klagomål.

  Skadeförsäkring
  Det finns skadeförsäkringsbolag för passagerare och förare. Vad är skillnaden? Vi gjorde en översikt över alla försäkringsbolag som erbjuder skadeförsäkringar. Kunder som varit i den situationen innan dig lämnade en recension med deras erfarenheter, åsikter och klagomål. De kommer att kunna läsa vad som omfattas och vad som inte omfattas av en viss policy, men också vad de kan förvänta sig när det gäller kundservice. Är det billigaste verkligen bäst? Vad är gömt i den finstilta texten? Berätta för oss och lämna din egen recension.

  Begravningsförsäkring
  När det är dags vill du vara väl försäkrad. På så sätt kommer din familj, vänner och nära och kära inte att behöva ta itu med enorma kostnader. En död är tillräckligt hemsk som den är. Du vill inte behöva ta itu med alla frågor kring det. Sorg är det som verkligen är viktigt. Du kan rädda dig själv och dina nära och kära från några problem genom att teckna en begravningsförsäkring. Men vilket försäkringsbolag är bäst? Vad är skillnaden? Vilket begravningsförsäkringsbolag ger det bästa stödet i dessa svåra tider? Läs erfarenheter, åsikter, recensioner och klagomål från kunder som varit där innan dig, och fatta ditt eget beslut efter det.

  Studentförsäkring
  Vilket försäkringsbolag är bäst enligt testerna? Och varför skulle du teckna en studentförsäkring i första hand? Hitta genom labyrinten av försäkringsbolag och läs praktiska erfarenheter från studenter som varit där innan dig. Som student blir du frestad att välja det billigaste försäkringsbolaget. Men är den billigaste policyn verkligen tillräcklig för att täcka dig ekonomiskt vid behov? Vi gjorde en översikt över alla försäkringsbolag som erbjuder en studentförsäkring, vi har också skapat utrymme för recensioner och åsikter från dina medelever. Lämna gärna din egen!

  Ansvarsförsäkring
  Hoppsan! Du spillde kaffe över hela din dator på jobbet? Eller öppnade du bildörren lite för hårt, så att din granne nu har en buckla i sin bil? Få inte panik! Det är vad ansvarsförsäkringar är för. Men vilket försäkringsbolag är bäst? Vilken policy innebär vad och vad är kostnaderna? Täcker din försäkring verkligen varje eventualitet eller handlade försäkringsbolaget svårt när du närmade dig dem efter en olycka? Bestäm din egen åsikt om vart du ska gå utifrån recensioner och erfarenheter från andra klienter. Naturligtvis kan du också lägga till din egen recension, vare sig den är positiv eller negativ.