FOOTPATROL

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för FOOTPATROL kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FOOTPATROL:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. FOOTPATROL:s kundservice har brister enligt recensionerna med lång återbetalningstid (25%), hög returkostnad (20%), och svårigheter att få kontakt med företaget (15%). Dessa negativa aspekter motverkas dock av en bra betalningsprocess med Klarna (10%), snabb frakt på cirka 5 dagar från Holland och vänlig kundtjänst som svarar och uppskattas av kunderna (30%). Det finns dock utmaningar som behöver åtgärdas för att förbättra kundserviceupplevelsen hos FOOTPATROL.

“förlorat referens till skor”

“saknar ärlighet och transparens”

“har inte ens svarat”

“Långsam återbetalning”

👍 3   👎 17

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Milton Alvarado bari - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • lura kunder med falska produkter
  • förlorat referens till skor
  • saknar ärlighet och transparens

blackrickrules - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • har inte fått något
  • har inte ens svarat

Fatima Gholam - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen orderbekräftelse efter betalning
  • Långsam återbetalning