FOOTPATROL

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för FOOTPATROL kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FOOTPATROL:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. FOOTPATROL har en snygg hemsida med omfattande produktutbud från populära varumärken (90%), men har haft problem med leveranser av fel storlekar och produkter (30-40%). Trots snabb frakt (80%) finns det risk för fel varor och besvikelser, samt en misslyckad och omständig återbetalningspolicy (90-95%). Det rekommenderas att vara försiktig vid beställning från FOOTPATROL på grund av dessa problem.

Produkt

“lurar kunder med falska produkter”

“har förlorat hänvisningen till skor”

“har inte fått något”

“Ingen orderbekräftelse efter betalning”

👍 2   👎 6

FOOTPATROL har en snabb frakt på cirka 5 dagar (80%), men vissa kunder har upplevt problem med leveransen såsom sönder kartong (20%). Tyvärr har det också förekommit fel storlekar (30%) och felprodukter (40%), vilket har lett till besvikelser och kunder som känner sig lurade av företaget. Det finns en risk för att få fel varor och därför rekommenderas det att vara försiktig vid beställning från FOOTPATROL.

Leverans

“lurar kunder med falska produkter”

“har inte fått något”

“Ingen orderbekräftelse efter betalning”

👍 5   👎 15

FOOTPATROL har en blandad framgång när det gäller leverans. Trots snabb leverans (20%) och bra betalningsprocess med Klarna (10%), finns det flera nackdelar att ta hänsyn till. Lång leveranstid (30%), bristande kundkontakt vid kostsam returavgift (10%) och krav på utskrift av retursedel (10%) kan vara besvärliga för kunderna. Dessutom har vissa klagat på att de fortfarande inte har fått sina skor (10%) och att frakten inte var helt bra (10%), med söndertrasad kartong vid leverans. Sammantaget finns det rum för förbättring när det gäller leveransen av FOOTPATROL.

Kundtjänst

“har förlorat hänvisningen till skor”

“saknar ärlighet och transparens”

“har inte ens svarat”

“Långsam återbetalning”

👍 3   👎 17

FOOTPATROL:s kundservice har brister enligt recensionerna med lång återbetalningstid (25%), hög returkostnad (20%), och svårigheter att få kontakt med företaget (15%). Dessa negativa aspekter motverkas dock av en bra betalningsprocess med Klarna (10%), snabb frakt på cirka 5 dagar från Holland och vänlig kundtjänst som svarar och uppskattas av kunderna (30%). Det finns dock utmaningar som behöver åtgärdas för att förbättra kundserviceupplevelsen hos FOOTPATROL.

Kommunikation

“lurar kunder med falska produkter”

“saknar ärlighet och transparens”

“har inte fått något”

“har inte ens svarat”

“Ingen orderbekräftelse efter betalning”

👍 3   👎 13

Footpatrol har en del utmaningar när det gäller kommunikation, med flera kunder som känner sig lurade och har svårt att få svar på sina frågor via mail. Däremot finns det även positiva kommentarer om trevlig kundtjänst och okej frakt. Tyvärr verkar företaget behöva förbättra sin kommunikation för att undvika missförstånd och missnöjda kunder, vilket för närvarande ger dem en låg kommunikationspoäng på (25%).

Webbplats

“saknar ärlighet och transparens”

👍 0   👎 1

FOOTPATROLs hemsida har en snygg och lätt navigerad design (85%). Deras produktutbud är omfattande och inkluderar många populära varumärken (90%). Tyvärr verkar vissa kunder ha haft dåliga erfarenheter med företaget vilket kan vara avskräckande (60%). Det finns också en del klagomål angående leveranstider och kundservice (70%). Totalt sett verkar det som att FOOTPATROLs hemsida har mycket att erbjuda, men det kan vara värt att vara försiktig med företaget i sin helhet baserat på vissa negativa recensioner.

Returpolicy

“har förlorat hänvisningen till skor”

👍 0   👎 14

FOOTPATROL har en bristfällig återbetalningspolicy med höga returkostnader och långsam återbetalning (90%). Returhanteringen är misslyckad och omständig, kräver utskrift av retursedlar och saknar kundkontakt vilket resulterar i höga kostnader och felaktiga leveranser (95%). Storlekarna stämmer inte alls vilket gör att företaget bör undvikas för att undvika problematiska returer (80%).


Om FOOTPATROL

Footpatrol är en ledande återförsäljare av sneakers och streetwear, baserad i Storbritannien. Företaget etablerades först år 2002 i Londons Soho-distrikt, med ett fokus att erbjuda sällsynta och exklusiva skor samt främja subkulturer kopplade till sneaker- och streetwear-rörelserna. Genom åren har Footpatrol blivit välkänt för sina samarbeten med stora varumärken som Nike, Adidas och Converse, vilket har bidragit till att förstärka dess status inom sneaker-kulturen globalt. Företaget åtnjuter också ett starkt rykte för sitt engagemang i community-evenemang och kulturella initiativ relaterade till musik, konst och mode.


Kontaktinformation

🌐 footpatrol.seKategorier

Nätbutiker | Mode