FOOTPATROL

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för FOOTPATROL kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FOOTPATROL:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Footpatrol har en del utmaningar när det gäller kommunikation, med flera kunder som känner sig lurade och har svårt att få svar på sina frågor via mail. Däremot finns det även positiva kommentarer om trevlig kundtjänst och okej frakt. Tyvärr verkar företaget behöva förbättra sin kommunikation för att undvika missförstånd och missnöjda kunder, vilket för närvarande ger dem en låg kommunikationspoäng på (25%).

“lura kunder med falska produkter”

“saknar ärlighet och transparens”

“har inte fått något”

“har inte ens svarat”

“Ingen orderbekräftelse efter betalning”

👍 3   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Milton Alvarado bari - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • lura kunder med falska produkter
  • förlorat referens till skor
  • saknar ärlighet och transparens

blackrickrules - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • har inte fått något
  • har inte ens svarat

Fatima Gholam - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen orderbekräftelse efter betalning
  • Långsam återbetalning