Firstvet

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Firstvet kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Firstvet:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Firstvet har en generell returpolicy där pengarna återbetalas snabbt efter kontakt med kundtjänst (80%). Tyvärr måste man mejla kundtjänst för att få en retursedel, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (40%). Ändå uppskattas den smidiga processen för returer och den fantastiska kundtjänsten som erbjuds (90%). Hunden gillade inte maten, men Firstvet hanterade ändå returen på ett effektivt sätt (70%). Sammantaget verkar Firstvets returpolicy vara tillfredsställande för de flesta kunder, med vissa förbättringsmöjligheter i kommunikationsprocessen.

👍 9   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.