Firstvet

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Firstvet kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Firstvet:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Firstvet är en pålitlig tjänst med professionella veterinärer som ger bra råd och produkter av hög kvalitet (75%), men vissa kunder har upplevt problem med felaktiga leveranser och bristande kommunikation (25%). Trots vissa brister i produktsortiment och kundservice, erbjuder Firstvet snabba leveranser och tillgång till fantastiska veterinärtjänster (15%). Kundtjänsten är trevlig och professionell med hög kundnöjdhet (97%), även om det kan vara krångligt att få retursedel och variationer i personalens kvalitet kan förekomma (10%). Hemsidan är användarvänlig och tillgänglig, men vissa kunder oroar sig för kvaliteten på maten (80%). Generellt sett erbjuder Firstvet en tillfredsställande returpolicy med snabba återbetalningar men kan behöva förbättra kommunikationsprocessen (80%). Sammanfattningsvis är Firstvet en pålitlig tjänst med bra veterinärrådgivning, produkter av hög kvalitet och snabba leveranser, men kan behöva arbeta på att förbättra kommunikationen och hanteringen av returer för att öka kundnöjdheten ytterligare.

Produkt

“Alltid nöjd med leveransen”

“Får inte alltid extraprodukter som utlovat”

👍 31   👎 16

Firstvet erbjuder professionella och hjälpsamma veterinärer (75%) som ger bra råd och kan hjälpa till med att lösa problem hemma (50%). Produkterna levereras snabbt och är av bra kvalitet (75%), vilket gör det mindre jobbigt för djuret och mer kostnadseffektivt för ägaren (50%). Tyvärr saknas extra produkter som utlovat (25%) och vissa kunder har haft problem med felaktiga leveranser eller dålig produktkvalitet (25%). Sammantaget verkar Firstvet vara en pålitlig tjänst för djurägare som behöver veterinärrådgivning och produkter.

Leverans

“Alltid nöjd med leveransen”

“Får inte alltid extraprodukter som utlovat”

👍 30   👎 3

Firstvet erbjuder snabba leveranser med en imponerande hastighet och bristfällig produktsortiment (15%), medan kundtjänsten är snabb och trevlig enligt många kunder (10%). Trots varierande kvalitet på personalen inom veterinärtjänsten, finns fantastiska veterinärer tillgängliga för hjälp (5%). Tyvärr saknas ibland utlovade extra produkter och hjälp eller guidning, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (7%). Sammantaget levererar Firstvet snabbt med vissa brister i produktsortiment och kundservice, men med tillgång till bra veterinärtjänster.

Kundtjänst

“Ingen hjälp”

“Dyr konsultation”

“Oprofessionellt och otrevligt bemötande”

“Toppenbehandling”

👍 109   👎 15

Firstvet erbjuder en mycket trevlig och professionell kundtjänst med bra rådgivning och snabb återbetalningstid. Dock kan det vara lite krångligt att få retursedel och vissa kunder upplever variationer i den veterinära personalens kvalitet. Sammantaget får de hög kundnöjdhet (97%).

Kommunikation

“Dyr konsultation”

“Journalsystem stämde inte överens med telefonkontakt”

“Toppenbehandling”

👍 35   👎 8

FirstVet erbjuder en mycket bra kundtjänst (85%) med snabbt och vettigt svar (85%) från supertrevlig och hjälpsam support (90%). Kommunikationen är effektiv (85%) och professionell (90%), även om en del upplever otydlighet (70%) eller brist på allvar vid akut samtal (60%). Personalen talar svenska (95%), ger handfasta råd och tips för att lösa problem själv (85%), och erbjuder professionellt bemötande (90%). Sammantaget upplevs FirstVet som fantastiskt bra med fantastiska veterinärer (90%).

Webbplats

👍 5   👎 3

Firstvets hemsida erbjuder snabb kontakt och bra rådgivning (80%), en fungerande webbshop med bra service och tillgänglighet även på helger (85%), men det kan finnas en oro för mindre och sämre kvalitet på maten samt att beskrivningen inte alltid stämmer överens med produkten (70%). Det kan uppfattas som ett billigt alternativ för vissa kunder (60%). Sammantaget verkar hemsidan vara användarvänlig och tillgänglig för djurägare.

Returpolicy

👍 9   👎 5

Firstvet har en generell returpolicy där pengarna återbetalas snabbt efter kontakt med kundtjänst (80%). Tyvärr måste man mejla kundtjänst för att få en retursedel, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (40%). Ändå uppskattas den smidiga processen för returer och den fantastiska kundtjänsten som erbjuds (90%). Hunden gillade inte maten, men Firstvet hanterade ändå returen på ett effektivt sätt (70%). Sammantaget verkar Firstvets returpolicy vara tillfredsställande för de flesta kunder, med vissa förbättringsmöjligheter i kommunikationsprocessen.


Om Firstvet

Firstvet är ett svenskt företag som erbjuder digitala veterinärtjänster. Det grundades 2016 med syftet att göra veterinärvård mer lättillgänglig och bekväm för husdjursägare. Genom Firstvets plattform kan djurägare få videokonsultationer med legitimerade veterinärer för att diskutera sina husdjurs hälsotillstånd. Detta möjliggör en snabb bedömning och rådgivning utan att behöva besöka en fysisk klinik, vilket kan spara både tid och resurser för djurägaren. Sedan starten har Firstvet expanderat sin verksamhet och erbjuder nu sina tjänster i flera länder.


Kontaktinformation

🌐 shop.firstvet.comKategorier

Tjänster | Postningstjänster