Firstvet

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Firstvet kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Firstvet:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Firstvet erbjuder snabba leveranser med en imponerande hastighet och bristfällig produktsortiment (15%), medan kundtjänsten är snabb och trevlig enligt många kunder (10%). Trots varierande kvalitet på personalen inom veterinärtjänsten, finns fantastiska veterinärer tillgängliga för hjälp (5%). Tyvärr saknas ibland utlovade extra produkter och hjälp eller guidning, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (7%). Sammantaget levererar Firstvet snabbt med vissa brister i produktsortiment och kundservice, men med tillgång till bra veterinärtjänster.

“Alltid nöjd med leveransen”

“Får inte alltid extraprodukter som utlovat”

👍 30   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sara Eriksson - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Alltid nöjd med leveransen
  • Får inte alltid extraprodukter som utlovat