OmdömesStalle

  Recensioner TransferWise

  I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och det personen kan till och med befinna sig i ett annat land där det till och med är helt annan valuta. Man kan oftast göra en överföring via banken, men ibland kan det vara så att det inte fungerar eller att banken kommer att ta en ganska stor avgift för det. Men det finns företag där man kan gå in på deras hemsida för att sedan föra över pengar till en person i ett annat land, ett företag som erbjuder just dessa tjänsten är TransferWise.

  Genom att läsa andra personers recensioner om något företag är bra eftersom man kan finna svaret på frågor som man har undrat över länge. Man kan hitta svaret på frågor som tex: är kvaliteten bra på dessa tjänster som företaget erbjuder? Fungerar kundtjänsten som den ska om jag har några frågor och hur ska jag göra om jag vill lämna in en reklamation.

  Mer info om företaget TransferWise

  Företaget är grundat och lanserat av ett par vänner från Estland som ganska ofta var tvungna att föra över pengar till andra länder och de tyckte att den processen var ganska jobbig. Företaget har i dag funnits i 10 år och sedan företagets start har över 7 miljoner kunder använt tjänsten och fört över pengar. TransferWise har 14 stycken fysiska kontor med över 2 000 anställda utspridda över 4 olika kontinenter. TransferWise har även en egen applikation som kan man ladda ner till mobilen för att smidigt kunna föra över pengar direkt från den.

  TransferWise in detail

  Vad för tjänst erbjuder TransferWise sina kunder?

  Vill man göra en överföring via företaget ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan påbörja överföringen. Man ska välja i vilken valuta man vill skicka pengar och man kommer även att kunna se hur mycket pengar som mottagaren kommer att få, eftersom företaget själva kommer att ta en liten andel av summan. Innan man gör sin överföring kommer man även att kunna se hur länge det kommer att ta för mottagaren att få sina pengar. Man kan skapa ett konto på hemsidan vilket är kostnadsfritt och när man gör en överföring ska man identifiera sig med sitt bankID.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos TransferWise vid behov?

  TransferWise har en FAQ på sin hemsida och där kan man gå in och läsa de oftast ställda frågorna om det är något man undrar över, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post eller så kan man ringa dem via telefon. Om man av någon anledning känner sig missnöjd och man vill lämna in en reklamation ska man kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du använt tjänsten som TransferWise erbjuder? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  TransferWise.

  TransferWise
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  5 stjärnor

  otroligt snabbt ,enkelt billigt och rekommenderar gärna

  Av: nöjd kund16-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om TransferWise

  Din recension

  FAQ

  Är TransferWise ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TransferWise. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TransferWise?

  TransferWise är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Betaltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TransferWise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.