Tombola

Alla recensioner

Tombola

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo IQ Option
IQ Option
0 recensioner

På något sätt måste man hitta på ett sätt som man kan skaffa pengar åt sig själv, eftersom de allra fl...

Logo TransferWise
TransferWise
1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Tombola

Det är ganska populärt att personer som som är över 18 år finner intresset i att spela på pengar, gambling. Personer som väljer att spela på pengar känner en viss kick då de spelar och de är spända att se hur mycket de kan vinna, eller förlora. Det har redan väldigt länge varit populärt att spela på pengar, och givetvis som allting annat är det även möjligt att spela online. Det finns flera olika hemsidor som fungerar som casino online, och Tombola är ett av dessa företag. 

Hur mycket pengar måste man lägga in föt att kunna spela via Tombola, och hur mycket pengar kan man vinna? Finns det olika typer av spel på hemsidan eller inte? Här på OmdömesStälle har vi valt att samla recensioner av personer som redan har någon typ av erfarenhet av Tombola. 

Mer info om Tombola
Tombola är en hemsida men som även finns som en app och de är verksamma på marknaden genom att vara ett online bingo. Tombola erbjuder den klassiska versionen av bingo vilket är bingo 75 men de har även spelautomater som användare kan spela på. När det handlar om att spela på pengar så är det såklart 18 årsgräns på hemsidan, så för att skapa ett konto ska användaren vara 18 år eller äldre. 

Ett konto hos Tombola kan skapas direkt inne på hemsidan och efter det kan inställningar göras direkt via bank- eller kreditkortet. Att satsa och betting med pengar är något som inte alls passar alla där ute. Det är möjligt att inne på företagets hemsida lägga upp spelgränser för sig själv, som antingen då är på tid eller på en summa pengar men det är även möjligt att ta en spelpaus vilket innebär att spelaren inte har tillgång till hemsidan under en viss tid. 

Det som erbjuds hos Tombola
När det kommer till bingo spelet så har spelarna möjligheten att spela med brickor från 2,50kr upp till 30 kr. När det kommer till de olika slottsspelen och spelautomaterna så är de från 1 kr upp till 20 kr. Tombola har även skapat ett community där vilka medlemmar som helst kan gå med i och diskutera om olika saker genom chatten som finns. Tombola har en kundtjänst som är kontaktbar på tre olika sätt vilka är: telefon, mejl eller via livechatten som finns inne på hemsidan. Om det är så att en kund känner att hen vill lämna in ett klagomål så är det möjligt genom att vara i kontakt med kundtjänsten. 

Tankar och erfarenheter av Tombola 
Har du varit och spelat bingo inne via denna hemsida? Kan inte du då berätta om du tyckte att kvaliteten på spelet var bra, om du skulle rekommendera den till andra som tycker om att spela bingo och om du tyckte att själva tjänsten/appen var enkel att använda och navigera på. 


Testvideo för att se om det är möjligt att leva på spel.