Elon

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.8 för Elon kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elon:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elons webbplats har en enkel beställningsprocess (80%), men har problem med att kommunicera med VD:n via mejl (20%). Trots bra kundservice och enkel beställningsprocess rekommenderas inte näthandeln hos Elon på grund av uselt anklagande bemötande och usel verksamhet. (40% negativa recensioner, 60% positiva recensioner)

“Missvisande produktbeskrivning”

👍 3   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Dragan Ciric - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Vinkyl kyler endast ner till 12 grader istället för 6-8 grader
  • Missvisande produktbeskrivning
  • Kundservice erbjöd 50 % rabatt initialt, men ändrade till 10 % efter påpekande