Elon

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Elon kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elon:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elon har snabb och effektiv leverans (80%), där professionell installationsservice är inkluderad (70%). Personalen är trevlig, noggrann och hjälpsam (90%), vilket bidrar till en smidig beställningsprocess och leverans (80%). Tyvärr är det långa väntetider på ritningar och reparationer (60%), samt problem med trasiga produkter och felaktiga leveranser (50%). Dessutom kan kundservicen vara bristfällig vid felaktiga varor (40%) och det kan vara svårt att få hjälp med reklamationer (40%). Sammantaget en bra leveransservice med vissa brister att vara medveten om.

👍 17   👎 39

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.