Dossify

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Dossify kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dossify:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dossify har en blandad leveransupplevelse enligt recensionerna. Trots att vissa kunder upplevde långa leveranstider och brist på uppdateringar om produkternas tillgänglighet, verkar företaget kunna erbjuda snabb hjälp och leverans i vissa fall. Det är viktigt att notera att vissa kunder också upplevde att varorna var för små vid leverans. Sammantaget verkar Dossify ha förbättringsområden när det gäller leveranstid och kommunikation, men har även potential att leverera snabbt och effektivt till vissa kunder. (30%)

“Lång leveranstid”

“Leveranstiden var lång och varan var för liten”

“ingen uppdatering om att varan var slut”

“lång leveranstid”

“Lång leveranstid”

👍 2   👎 9

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emma Hall - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Fina produkter
  • Lång leveranstid

Gabrielle Schartman - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Leveranstiden var lång och varan var för liten

Anna Svensson - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • ingen uppdatering om att varan var slut
  • lång leveranstid

Annika linderholm - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kundservice, snabba svar på frågor
  • Superfint hundtäcke
  • Lång leveranstid