Dossify

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Dossify kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dossify:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dossify har bra kundservice med snabba svar på frågor och fin kontakt med företaget. De erbjuder bra återkoppling och enkla köpupplevelser. Dock kan storleksskillnader och bristande uppdateringar om varulager vara problematiska för vissa kunder. Sammantaget ger de en bra kommunikationserfarenhet med cirka 80% positiva recensioner.

“Handskarna är korta i 'skaftet', dragkedjan känns onödig, stor storleksskillnad mellan small och medium. Behagligt material och bra antiglidytan.”

“ingen uppdatering om att varan var slut”

“Bra kundservice, snabba svar på frågor”

“rekommenderat er”

👍 7   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anna Hedlund - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Handskarna är korta i 'skaftet', dragkedjan känns onödig, stor storleksskillnad mellan small och medium. Behagligt material och bra antiglidytan.

Anna Svensson - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • ingen uppdatering om att varan var slut
  • lång leveranstid

Annika linderholm - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kundservice, snabba svar på frågor
  • Superfint hundtäcke
  • Lång leveranstid

GunInger Trignell - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det bästa köpet jag gjort
  • rekommenderat er