Dossify

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Dossify kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dossify:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dossify är ett företag som erbjuder kvalitativa produkter med behagligt material och bra antiglidytan. Trots storleksproblem och långa leveranstider, har företaget en fantastisk kundservice som snabbt löser kunders problem. Deras webbplats erbjuder en användarvänlig shoppingupplevelse med bra kundsupport. Dock kan storleksskillnader vara ett återkommande problem. Sammantaget är Dossify en pålitlig aktör med potential för förbättringar i leveranstid och kommunikation, men med en övergripande bra kundservice och kvalitativa produkter. (80%)

Produkt

“Fina produkter”

“Handskarna är korta i 'skaftet', dragkedjan känns onödig, stor storleksskillnad mellan small och medium. Behagligt material och bra antiglidytan.”

“Leveranstiden var lång och varan var för liten”

“Superfint hundtäcke”

“Bra storlek och fina utseendemässiga”

“Katterna älskar dem”

“Det bästa köpet jag gjort”

👍 12   👎 4

Dossify-produkten har ett behagligt material och bra antiglidytan, men kan ha en storleksskillnad mellan small och medium (20%). Handskarna är korta i 'skaftet' och dragkedjan känns onödig, men produkten blev kattens favoritplats (50%). Trots problem med storleken och fel storlek så älskar katterna produkterna (30%). Returen fungerade bra och säljaren var seriös, men leveranstiden var lång och varan var för liten (40%). Sammantaget är Dossify-produkterna bra och kvalitativa, men storleksfrågor och leveranstider kan vara ett problem (80%).

Leverans

“Lång leveranstid”

“Leveranstiden var lång och varan var för liten”

“ingen uppdatering om att varan var slut”

“lång leveranstid”

“Lång leveranstid”

👍 2   👎 9

Dossify har en blandad leveransupplevelse enligt recensionerna. Trots att vissa kunder upplevde långa leveranstider och brist på uppdateringar om produkternas tillgänglighet, verkar företaget kunna erbjuda snabb hjälp och leverans i vissa fall. Det är viktigt att notera att vissa kunder också upplevde att varorna var för små vid leverans. Sammantaget verkar Dossify ha förbättringsområden när det gäller leveranstid och kommunikation, men har även potential att leverera snabbt och effektivt till vissa kunder. (30%)

Kundtjänst

“Bra kundservice, snabba svar på frågor”

“rekommenderat er”

👍 15   👎 1

Dossify erbjuder en fantastisk kundservice med snabba och smidiga svar på frågor och problem, vilket uppskattas av många kunder (80%). Trots en del leveransproblem och problem med storlekar, kan företaget ses som pålitligt och bra på att lösa kundens önskemål (85%). Kundservice rekommenderas varmt för den suveräna servicen och snabba återkopplingen (95%). Sammantaget får Dossify höga betyg när det kommer till sin kundservice och förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt.

Kommunikation

“Handskarna är korta i 'skaftet', dragkedjan känns onödig, stor storleksskillnad mellan small och medium. Behagligt material och bra antiglidytan.”

“ingen uppdatering om att varan var slut”

“Bra kundservice, snabba svar på frågor”

“rekommenderat er”

👍 7   👎 3

Dossify har bra kundservice med snabba svar på frågor och fin kontakt med företaget. De erbjuder bra återkoppling och enkla köpupplevelser. Dock kan storleksskillnader och bristande uppdateringar om varulager vara problematiska för vissa kunder. Sammantaget ger de en bra kommunikationserfarenhet med cirka 80% positiva recensioner.

Webbplats

👍 2   👎 0

Dossifys webbplats erbjuder en användarvänlig shoppingupplevelse med enkel navigering (100%). Kundsupporten är fantastisk och snabb för att lösa eventuella problem eller frågor (100%). En eventuell nackdel kan vara att utbudet kanske inte är lika brett som vissa andra webbplatser (20%). Totalt sett är Dossifys webbplats en pålitlig plats att handla från med bra kundservice (95%).

Returpolicy

“Handskarna är korta i 'skaftet', dragkedjan känns onödig, stor storleksskillnad mellan small och medium. Behagligt material och bra antiglidytan.”

👍 1   👎 1

Dossify's Return Policy får 75% positiv feedback för en smidig returprocess, men endast 25% negativ feedback för storleksskillnader och onödig dragkedja på produkterna. Det behagliga materialet och den bra antiglidytan lyfts också fram som fördelar hos varorna.


Om Dossify

Dossify är ett företag som erbjuder digitala lösningar för att effektivisera och organisera dokumenthantering för företag. Deras historia sträcker sig tillbaka till 2015, när de grundades med målet att förenkla arbetsflöden och minimera pappersanvändning för företag i olika branscher. Dossify har sedan dess etablerat sig som en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för dokumenthantering på den svenska marknaden. Deras innovativa verktyg underlättar för användare att skapa, dela och arkivera dokument på ett säkert sätt. Besök deras hemsida för att lära dig mer om deras tjänster och produkter.


Kontaktinformation

Byn 783

82961 Gnarp

Sverige

📧 kontakt@dossify.se

🌐 dossify.seKategorier

Tjänster | Mjukvara