Dossify

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Dossify kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dossify:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dossify erbjuder en fantastisk kundservice med snabba och smidiga svar på frågor och problem, vilket uppskattas av många kunder (80%). Trots en del leveransproblem och problem med storlekar, kan företaget ses som pålitligt och bra på att lösa kundens önskemål (85%). Kundservice rekommenderas varmt för den suveräna servicen och snabba återkopplingen (95%). Sammantaget får Dossify höga betyg när det kommer till sin kundservice och förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt.

“Bra kundservice, snabba svar på frågor”

“rekommenderat er”

👍 15   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Annika linderholm - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kundservice, snabba svar på frågor
  • Superfint hundtäcke
  • Lång leveranstid

GunInger Trignell - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det bästa köpet jag gjort
  • rekommenderat er