Dogmania

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Dogmania kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dogmania:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dogmania har en bra kundservice, med både snabb service och tillmötesgående personal. Kundbemötandet har varit positivt enligt flera recensioner. En del kunder har haft problem med kommunikation och svårigheter att få tag på kundtjänst, men majoriteten har uppskattat den snabba och effektiva servicen. Rekommenderas av många trots vissa luckor i kundkontakt. (76%)

“Oseriöst företag”

“Mycket bra service”

“Snabb leverans”

“Väldigt tillmötesgående”

👍 50   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Angelica Granström - 8 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Oseriöst företag

Jeanette Svensson - 8 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket bra service
  • Snabb leverans

Hundklimpen.se - 10 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Väldigt tillmötesgående